Zonder snel internet geen toekomst

Bedrijventerreinen in Nederland krijgen van KPN een upgrade van hun breedbandsnelheid. Hoe belangrijk is een snelheid van meer dan 100Mbps eigenlijk voor een bedrijf?

Nederland telt 3.900 bedrijventerreinen, waar meer dan 175.000 bedrijven gevestigd zijn. Een goede breedbandverbinding is voor veel van deze bedrijven, nu en in de toekomst, onmisbaar om hun bedrijf draaiende te houden. Jacob Groote, EVP Deelnemingen Zakelijke Markt KPN: “Bedrijven digitaliseren. Wij zien de enorme kansen die ontstaan voor bedrijven wanneer ze goed mee kunnen met de laatste ontwikkelingen op dit gebied. En bij digitalisering hoort gewoon snel breedband. Op het gebied van bedrijventerreinen zorgen we ervoor dat voor het einde van dit jaar tweederde van de bedrijven een upgrade heeft naar 100Mbps. Klanten reageren positief op onze pro-actieve aanpak, waarmee we ze meer snelheid – en dus mogelijkheden – bieden.“



Hoe we dit realiseren, en met welke partijen we daarvoor samenwerken, zie je in bovenstaande video. Wat betekent dit voor ondernemend Nederland? En wat voor impact heeft de 100Mbps-upgrade? We vragen het Jacob Groote van KPN en we krijgen een kijkje in de keuken van KPN-klant byADELAAR. Eigenaar Pascal Adelaar vertelt wat deze snelle verbinding voor hem mogelijk maakt.


Gerelateerde artikelen