Stem KPN bij de Computable Awards 2019

We zijn trots dat de jury van de Computable Awards 2019 een aantal KPN projecten heeft genomineerd: 5G Field Labs Amsterdam Zuid-Oost en Combinatie Voordelen voor MKB. Van 4 juli tot 6 oktober kan je stemmen op dé ICT prijzen van het jaar.

KPN scoort met experimentele 5G-toepassingen

Met de gemeente Amsterdam en de Johan Cruijff Arena test KPN 5G-toepassingen. Dit gebeurt in het stadion en op de Arena-boulevard in Amsterdam. Het zogenoemde 5G Field Lab Amsterdam- Zuidoost gebruikt een testlicentie voor de 3.5 GHz frequentieband. De inzet van 5G technologie is belangrijk om van Amsterdam een leefbare en toegankelijke smart city te maken, waar inwoners zich vooral veilig blijven voelen. Publiek-private samenwerking helpt om het wonen, werken en recreëren te verbeteren. Zo zijn er al tests gedaan voor een betere fan experience in en om de Johan Cruijff Arena en een test met mobiel betalen. KPN legde het experimentele 5G-netwerk aan met verschillende tech-partners. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2019 reden om KPN te nomineren in de categorie 'Service-integrator van het Jaar'.

KPN steelt de show met Combinatie Voordelen voor mkb

KPN heeft ‘Combineer & krijg meer’ voor mkb-klanten geïntroduceerd. Hiermee worden KPN EEN MKB-klanten die Internet, Vast Bellen en Mobiel Bellen combineren automatisch en blijvend beloond met extra voordelen: de Combinatie Voordelen. KPN is de eerste provider die zakelijke mkb-klanten beloont met extra voordelen wanneer zij meerdere producten afnemen. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2019 reden om KPN te nomineren in de categorie 'Leverancier van het Jaar voor het MKB'.

Nominaties in partnerships

KPN participeert in een aantal projecten die mooie nominaties hebben ontvangen:

Stemmen

Vanaf nu kun je stemmen op je favoriete case via de stemmodule van Computable Awards:

Breng je stem uit

Publieksstemming bepaalt voor vijftig procent de winnaar. Ook buigen de betrokken juryleden zich over de genomineerden per categorie, een gemiddeld oordeel dat ook voor de helft de winnaar bepaalt. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens een speciale bijeenkomst op dinsdag 29 oktober dit jaar.

Gerelateerde artikelen