Patta bij Vallen & Opstaan: van sneakerzaak tot internationaal streetwear merk

In de derde Vallen & Opstaan aflevering ontvangt Vincent Reinders de oprichters van het befaamde streetwear kledingmerk Patta. Edson Sabajo en Guillaume (Gee) Schmidt delen unieke guerrilla inkoop-technieken en vertellen over het openen van een high end winkel die zijn tijd te ver vooruit is.

Vallen & Opstaan seizoen 4 - afl. 3:

Edson Sabajo en Guillaume 'Gee' Schmidt (Patta)

Gedreven door hun gezamenlijke liefde voor hiphop en sneakers beginnen Edson en Gee in 2004 hun eigen kleine winkel in Amsterdam voor exclusieve sneakers: Patta. Al snel begon de vraag te groeien en inmiddels is Patta uitgegroeid van een kleine sneakerzaak tot een internationaal gerespecteerd streetwear merk met winkels in Amsterdam, Londen en Milaan. Bij lanceringen van de meest gewilde sneakers die ontworpen worden samen met grote merken als Nike, New Balance en Vans kamperen mensen regelmatig al dagen voor de deur van de winkel.

De Patta eigenaren vertellen in deze aflevering hoe ze door de jaren heen met tegenslagen zijn omgegaan en hoe het openen van een high end winkel ze bijna de kop kost. Luister het volledige verhaal in de nieuwste aflevering van Vallen & Opstaan:

Vallen & Opstaan Seizoen 4 - Afl. 3 Patta

KPN helpt ondernemend Nederland graag vooruit. Door de beste telecomoplossingen te bieden met de beste service. Benieuwd hoe KPN jou verder kan helpen? Ga dan naar kpn.com/zakelijk.

Over Podcastserie Vallen & Opstaan

Vallen & Opstaan is een podcastserie van KPN voor en door ondernemers en iedereen die is ge├»nteresseerd. Elke aflevering spreekt host Vincent Reinders met ondernemers van bekende en minder bekende bedrijven. Inspirerende oprichters en eindbazen die vertellen over hun successen, grootste fouten, hun winst en verlies, over vallen en weer opstaan.

Vorige seizoenen terugluisteren?

Gerelateerde artikelen