Meer tijd voor je cliënt

Als zorgverlener ben je daar waar je moet zijn. Bij je cliënt aan bed, onderweg naar je cliënt toe, of bij hem of haar thuis. En je werkplek? Die volgt jou. Als jij een status bijwerkt, ruggenspraak wil houden of een dossier aanpast, moet je dat gewoon overal kunnen doen. Zonder gedoe.

Om de juiste zorg te kunnen verlenen, heb je een werkplek nodig die zich aan jou aanpast. Ben je als ambulant zorgverlener veel bij cliënten thuis, dan wil je daar – aan de keukentafel – via je tablet of laptop bij alle bestanden en cliëntgegevens kunnen. Werk je intramuraal, en gebruik je een gedeelde computer voor je administratie, dan wil je snel kunnen inloggen. En meteen, in één keer, bij jouw bestanden kunnen. Als teamleider heb je juist meer mogelijkheden en bevoegdheden nodig. Om nieuwe collega’s aan te melden bijvoorbeeld.

Precies wat jij nodig hebt

Zorgverleners zijn nou eenmaal verschillend. Daarom hebben wij bij KPN een werkplek die zich aanpast aan jou, in plaats van andersom. Om dat voor elkaar te krijgen, werken we met profielen. Zoals ‘de ambulante zorgverlener’ of ‘de teamleider’. Met zo’n profiel krijg je precies het pakket aan software, apparaten en toegangsrechten dat je nodig hebt om je werk goed te kunnen doen. Niet meer, niet minder. En je hebt er geen omkijken meer naar. Updates gaan vanzelf, de beveiliging regelen wij, en je vertrouwt op al je software, inclusief moderne samenwerkingssoftware. Denk aan videobellen of een écht veilige chat.


In één keer naar je eigen startscherm

Een goed beveiligde werkplek kan heel goed samengaan met snel en makkelijk. Sterker nog, dat combineren we zelfs met het zogenaamde ‘biometrisch inloggen’. Een scan van je gezicht of je vingerafdruk is voldoende: je bent in één keer bij jouw startscherm. Dat kan nog niet overal, dus zorgen we ook voor sneller ‘traditioneel’ inloggen. Met je smartphone bijvoorbeeld, of met je e-mailadres en wachtwoord. Daarmee kom je ook in één keer op jouw startscherm – je eigen portaal. Vanaf daar kun je veilig naar al je software en bestanden, zónder steeds opnieuw in te hoeven loggen. Dat is de manier waarop we met KPN willen bijdragen aan betere zorg. Door het voor jou makkelijker te maken, en je zo meer tijd met je cliënten te geven.

Meer informatie

Lijkt zo’n moderne werkplek je wat? Via kpn.com/zorgwerkplek maak je eenvoudig een vrijblijvende afspraak voor jou en je ICT-collega’s. Bekijk in bovenstaande video hoe zo’n werkplek eruitziet of download de whitepaper De moderne werkplek voor de zorg. Daarin lees je meer over de verschillende werkstijlen en profielen.

Gerelateerde artikelen