Ga efficiënter aan het werk met vast-mobielintegratie

Maak het jezelf makkelijk

Misschien maak je voor vaste telefonie nog gebruik van een ISDN-lijn en een fysieke telefooncentrale. En waarschijnlijk heb je een vaste telefoon én een mobiele telefoon met twee verschillende nummers. Niet heel handig als je onderweg bent of niet altijd op kantoor werkt. Het verdwijnen van ISDN is een belangrijke aanleiding om over te stappen op een moderne manier van telefoneren, namelijk bellen via VoIP. Maar wat is VoIP eigenlijk?

 

Bellen via de cloud

VoIP is de ideale opvolger van ISDN. Met VoIP-telefonie bel je via een beveiligde internetverbinding. De telefooncentrale staat niet meer bij je op locatie, maar in de cloud. Overstappen naar VoIP is voor bedrijven heel interessant vanwege de vele voordelen, flexibiliteit en de lage kosten. Wil je meer weten over VoIP? Lees dan hier meer over VoIP.

 

Twee in één

Nóg een voordeel van VoIP: voeg het samen met je mobiele telefonie en je hebt een totaaloplossing voor je bedrijf. Dit wordt ook wel vast-mobielintegratie (VaMo) genoemd. Zo mis je nooit meer een telefoontje, omdat je bereikbaar bent op één nummer. Voor zowel vast als mobiel. Ook bepaal je hiermee zelf of je op je mobiele telefoon uitbelt met het vaste nummer van kantoor of je mobiele nummer. Hiermee creëer je herkenbaarheid voor je klant en gemak voor jezelf.

Meer weten? Ontdek ook alle andere voordelen van een vast nummer op mobiel.

Gemak en overzicht

Naast dat je met VaMo een stuk efficiënter samenwerkt met collega’s en je beter bereikbaar bent voor klanten, maakt het ook je administratie een stuk overzichtelijker. Je hebt namelijk slechts één aanspreekpunt en één factuur voor zowel je vaste als mobiele telefonie. Ook betaal je één vast bedrag per maand per werkplek. Bekijk nu alle voordelen van VoIP.

Gerelateerde artikelen