Kleinzakelijk Internet
Razendsnel en flexibel

KPN Kleinzakelijk is de beste alles-in-1 oplossing voor op kantoor, thuis en onderweg. Dat is flexibel en betrouwbaar ondernemen. Met 24/7 service! Ontvang nu de eerste 6 maanden tot 50% korting. Bestelt u online? Dan krijgt u een Samsung LF24T450 monitor t.w.v. 149,- cadeau.

Actievoorwaarden

Toon meerToon minder

  • De monitor is alleen te verkrijgen in combinatie met de abonnementskorting, en dus niet met KPN SuperWifi.
  • De actie geldt alleen bij een online bestelling
  • Per KVK-nummer is maar 1 monitor te claimen
  • De actie loopt zolang de voorraad strekt; OP=OP

Eerste 6 maanden vanaf
23,07/mnd

De Samsung LF24T450 Professional Monitor

Spaar uw ogen
houd uw frisse blik

Blijf de hele dag scherp met de Eye Saver modus. U ervaart zo min mogelijk blauw licht, zonder blue light bril!

Daarnaast zorgt het Flicker Free scherm ervoor dat uw ogen niet vermoeid raken door flikkerende beelden.

Nog meer scherm
Borderless design

Maak optimaal gebruik van uw schermruimte dankzij het borderless design. Uitbreiden met een 2e scherm loopt vrijwel naadloos in elkaar over. Dat is minimale afleiding en maximale focus.De breedste hoek
en ijzersterke specs

De Samsung is een IPS monitor. Dat betekent dat uw werk als een digitale Mona Lisa van iedere hoek in de kamer te bewonderen is. IPS zorgt namelijk voor een hele brede kijkhoek. Zo kunt u vanuit de hele ruimte naar het scherm kijken, zonder dat het beeld verkleurt!

  • IPS-scherm
  • 24-inch
  • 1,920 x 1,080 resolutie
  • 2 USB ingangen
  • Rustig voor de ogen (Eye Saver Mode + Flicker Free)

Minder stroom
met optimale beeldkwaliteit

Met de Eco Saving Plus modus bespaart u tot wel 10% meer energie. Zonder beeldkwaliteit te verliezen! Het scherm past automatisch de kleur aan wanneer u minder stroom verbruikt. Hierdoor lijkt het scherm altijd even helder. Dat is duurzaam ondernemen én zacht voor de portemonnee.

Perfect op maat
voor een gezonde houding

Neem de beste werkhouding aan door het scherm precies op uw lengte af te stemmen. Even iets laten zien aan een collega? Geen probleem! Het scherm draait ook verticaal en kantelt gemakkelijk mee.

Veelgestelde vragen

Zolang de voorraad strekt! De actie eindigt uiterlijk 31 maart 2021.
Om de monitor aan te vragen levert u de bedanktmail van uw bestelling en uw eerste factuur in bij Samsung. Zodra dat is gedaan wordt de monitor naar u opgestuurd. U ontvangt de monitor dus na uw eerste factuur.
De actie geldt enkel als u online bestelt. Wanneer u telefonisch of op een andere manier bestelt ontvangt u dus géén Samsung monitor cadeau.
U kunt de monitor op de Samsung promotie pagina aanvragen met uw orderbevestiging + 1e factuur van uw KZ internet abonnement.
De uiterste aanvraagdatum is 31 mei 2021
Jazeker! Zolang u Kleinzakelijk Internet in uw bestelling hebt zitten profiteert u van de actie. U kunt uw bestelling dus gerust uitbreiden met TV, Vaste Telefonie of Mobiel.