Snel, sneller, snelst
Met het 5G-netwerk van KPN

Breedbandtester Ookla® prijst 5G van KPN als het snelste 5G-netwerk van Nederland. Onderzoeksbureaus connect en umlaut bevestigen dit. 5G maakt nu al veel meer mogelijk voor bedrijven. En het netwerk wordt de komende tijd alleen maar sneller.

5G maakt revolutionaire impact op allerlei sectoren. Van slimmere zorg op afstand met AI tot snelle inspecties met robots via IoT. Wat gaat u met 5G veranderen in uw bedrijf of organisatie? Hoe sneller uw netwerk, hoe meer er mogelijk is. Ontdek 5G van KPN.

Als winnaar uit de tests
5G van KPN valt in de prijzen

Ervaar de snelheid van 5G
met KPN zakelijk mobiel

Ontdek 5G met 1 van de zakelijke mobiele abonnementen van KPN. Sim Only of met toestel. Kies bijvoorbeeld voor de nieuwe Apple iPhone 12 of Samsung Galaxy S20. Bij KPN zakelijk mobiel stelt u zelf uw ideale abonnement samen. Ervaar het zelf.

Behoefte aan opties zoals vast-mobiel integratie of een vast IP-adres? Kies dan voor KPN EEN MKB Mobiel.

Meer informatie over
het 5G-netwerk van KPN

De kansen en mogelijkheden van 5G zijn eindeloos. Wat is er nu mogelijk met 5G en wat belooft de toekomst? Neem een kijkje in de KPN FieldLabs, waarin technische experts volop testen met 5G. Of ontdek de unieke technische features in exclusieve factsheets, whitepapers en webinars over 5G.