Ook onderweg via WiFi altijd online


Onderweg ook bereikbaar zijn zonder 4G? Je kunt nu blijven internetten, whatsappen en e-mailen met de WiFi HotSpots van KPN. Op meer dan 1 miljoen plekken in Nederland en tot wel 20 miljoen plekken wereldwijd.

Account bij Alles-in-1 of Internet

KPN WiFi HotSpots in Nederland en in het buitenland

Voor iedereen: ook als je nog geen klant bent van KPN

Makkelijk HotSpots vinden en gebruiken via de app

Fon HotSpots voor KPN Klanten

Als je klant bent van KPN, krijg jij heel eenvoudig toegang tot de Fon HotSpots van KPN. Hiermee kun je in heel Europa gebruik maken van WiFi, maar dan onderweg.

Je herkent de Fon HotSpots aan de netwerknaam ‘KPN Fon’.

Naar Fon HotSpots

Premium HotSpots voor iedereen

Op publieke locaties zoals vliegvelden, hotels of supermarkten vind je Premium HotSpots van KPN. Deze Premium HotSpots zijn bijna altijd gratis, óók als je geen klant bent van KPN.

Je herkent de Premium HotSpots in Nederland aan de netwerknaam ‘KPN’.

Naar Premium HotSpots

Meer informatie

Zowel de Fon HotSpots als de Premium HotSpots zijn voor het grootste gedeelte gewoon gratis. Af en toe vraagt een HotSpots om een betaald tegoed voordat jij verbinding kunt maken met het netwerk. Het maakt dan niet uit of je klant of geen klant bent van KPN.


Een betaald tegoed voor Fon HotSpots kopen
Als je verbinding maakt met een Fon HotSpot, opent automatisch de pagina waar je online toegang koopt. Je koopt het tegoed rechtstreeks bij Fon.
Tip: je herkent de Fon HotSpots aan de netwerknaam ‘KPN Fon’.

Een betaald tegoed voor Premium HotSpots kopen
Als je verbinding maakt met een Premium HotSpot, opent automatisch de inlogpagina. Gebeurt dit niet, typ dan in de adresbalk bovenin je browser www.kpn.com, de inlogpagina verschijnt alsnog. Koop vervolgens je online tegoed.
Tip: je herkent de Premium HotSpots in Nederland aan de netwerknaam ‘KPN’.

KPN werkt samen met Fon, zodat jij overal gebruik kunt maken van gratis WiFi HotSpots. Fon is een internationaal bedrijf dat in tientallen landen WiFi Hotspots aanbiedt. Het delen van je WiFi met het Fon-netwerk is gegarandeerd veilig. Ook merk je zelf niets van het delen: je kunt gewoon blijven internetten zoals je gewend bent.