Internet Buitengebied

De oplossing voor traag internet

Woon jij in een buitengebied? En heb je traag of geen internet? Dan kan Internet Buitengebied de oplossing zijn! Hiermee internet je snel en stabiel in en rondom het huis via het mobiele 4G Netwerk van KPN.

Internetten via het mobiel netwerk van KPN

Onbeperkt internetten met Sneller Internet Buitengebied 4G

  • Geen datalimiet: Thuis onbeperkt Facebooken, Netflixen, muziek streamen
  • Downloadsnelheid van gemiddeld 20 Mbit/s
  • Voor een vast bedrag van 39,- per maand

4G-modem

Je krijgt een 4G-modem. Deze is meteen voor jou. Installeren is eenvoudig.

Kosteloos bij KPN Internet

Heb je al internet van KPN en woon je in een buitengebied? Ook dan kan Internet Buitengebied 4G voor jou uitkomst bieden. 
Voeg deze oplossing zonder extra kosten toe aan jouw Internet abonnement!

Doe snel de postcodecheck om te bekijken of Internet Buitengebied op jouw adres beschikbaar is.

Doe de check

Vul hieronder je postcode en huisnummer in en check of Internet Buitengebied op jouw adres beschikbaar is.

Hoe bestel je Sneller Internet Buitengebied 4G?

Sneller Internet Buitengebied 4G is gemakkelijk te bestellen via de KPN klantenservice:

Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 8:00 uur tot 22:00 uur en op zaterdag van 9:00 uur tot 17:00 uur bereikbaar.

0800-0201165

Wegens grote drukte kan de wachttijd oplopen. Onze excuses voor het eventuele ongemak.

Extra informatie

Ja, wanneer je al een of meerdere mobiele abonnementen van KPN hebt, krijg je in combinatie met Sneller Internet Buitengebied 4G de volgende KPN Compleet voordelen: 5 euro extra korting per mobiel en een verdubbeling van je belminuten, sms’jes en data.

Dat is mogelijk als de contractstermijn op de vaste internetverbinding is verlopen.

Echter kun je daarbij bepaalde diensten mogelijk niet meer gebruiken, zoals uw email account en KPN Veilig. Bovendien mis je dan de voordelen van KPN Compleet. Met behoud van vast internet krijg je namelijk dubbel data en € 5,- extra korting voor Internet Buitengebied. Voor een persoonlijk advies kun je bellen met onze klantenservice (telefoonnummer 0800-0201165).

Internet Buitengebied is bedoeld voor internet toegang vanaf thuis of op kantoor in het buitengebied. Je mag dit abonnement alleen gebruiken op het adres waarop dit abonnement is afgesloten. De simkaart moet in het modem blijven. Het is niet toegestaan om de simkaart in een mobiel apparaat te plaatsen. Als dit wel gebeurt behoudt KPN het recht voor om de aansluiting te blokkeren en het abonnement te beëindigen.
Nee, het is niet mogelijk om te bellen of sms'en met dit abonnement. Als je nu Internet en Bellen hebt van KPN en je wilt je vaste nummer behouden, dan bevelen wij je aan dit product te behouden. Heb je een analoge telefoonlijn dan kun je deze gewoon behouden.
Omdat het aantal 06-nummers schaars is, worden deze nummers alleen nog uitgegeven voor abonnementen waarmee gebeld kan worden. Telecomproviders zijn wettelijk verplicht een 097-nummer te gebruiken voor abonnementen die alleen gebruikt worden voor internet. Vanaf 26 september zijn alle Internet Buitengebied abonnementen omgezet naar de nieuwe telefoonnummers.