Sneller Internet Buitengebied

De oplossing voor traag internet

Woon jij in een buitengebied? En heb je traag of geen internet? Dan kan Sneller Internet Buitengebied de oplossing zijn! Hiermee internet je snel en stabiel, omdat het vaste netwerk gecombineerd wordt met het mobiele 4G netwerk van KPN.

Internetten via het mobiel netwerk van KPN
internet buitengebied

Onbeperkt internetten met Sneller Internet Buitengebied

  • Geen datalimiet: Thuis onbeperkt Facebooken, Netflixen, muziek streamen
  • Tot 30 Mbit/s meer dan je huidige snelheid
  • Je krijgt een extra 4G modem gratis in bruikleen die je bij het raam plaatst
  • Kosteloos in combinatie met de nieuwste Internet abonnementen van KPN

Doe de check

Vul hieronder je postcode en huisnummer in en check of Sneller Internet Buitengebied op jouw adres beschikbaar is.

Veelgestelde vragen

Met Sneller Internet Buitengebied gebruiken we in de basis nog steeds het vaste netwerk dat bij jou thuis binnenkomt. Dit vullen we nu aan met het mobiele 4G netwerk wat op dat moment beschikbaar is. Hiervoor is de router uitgebreid met een extra unit die het mobiele 4G-signaal omzet als extra boost voor de gegevensoverdracht.

Dit betekent dat je, naast ons standaard V10 modem die je bij een vaste internet (en TV) abonnement krijgt, een extra 4G modem krijgt, die bedraad het signaal richting het V10 modem stuurt. Het V10 modem zorgt er dan voor dat er 1 sterk wifi signaal in huis is.

Sneller Internet Buitengebied is beschikbaar voor particulieren die in een gebied in Nederland wonen waar de komende 6 maanden niet meer dan 15 Mbit/sec downloadsnelheid bereikt kan worden. De postcode moet in een buitengebied liggen met voldoende capaciteit op het 4G netwerk en waar we verwachten voldoende 4G binnenhuis dekking te kunnen bereiken. Dit kan verschillen per woning, daarom kan het voorkomen dat jij wel Sneller Internet Buitengebied kunt bestellen en je buurman niet.

Er kunnen diverse redenen zijn waarom Sneller Internet Buitengebied nu nog niet beschikbaar is op jouw adres. Dit kan bijvoorbeeld te maken hebben met de beschikbare 4G dekking en capaciteit op jouw adres. We doen ons best zoveel mogelijk adressen in het buitengebied te helpen met Sneller Internet Buitengebied en breiden het aantal adressen periodiek flink uit. Hou deze website daarom de komende tijd in de gaten.
Sneller Internet Buitengebied maakt gebruik van het 4G netwerk. Daarmee haal je een downloadsnelheid van max. 30 Mbit/sec bovenop je huidige snelheid. De snelheid die je kunt halen is mede afhankelijk van de dekking en hoe druk het op het 4G netwerk is. Is er heel veel verkeer op de 4G mast? Dan krijgen mobiele (smartphone) gebruikers voorrang.
Nee, Sneller Internet Buitengebied is een product als aanvulling op je vaste internet verbinding. Dit wordt alleen in combinatie met elkaar aangeboden. Heb je thuis nog niet het juiste internetabonnement? Dan kan je gemakkelijk overstappen naar deze abonnementen, zodat je Sneller Internet Buitengebied kunt aanvragen.
Ja, Sneller Internet Buitengebied kent geen datalimiet en kan je onbeperkt gebruik maken van het internet.
Bij het gebruik van Sneller Internet Buitengebied verandert je IP adres eenmalig.

Bel dan naar onze gratis klantenservice op 0800-0402. Wanneer je met onze klantenservice belt, kies dan voor optie twee. Gebruik in je vraag het woord Buitengebied. Bijvoorbeeld: Mag ik meer informatie over Sneller Internet Buitengebied 4G?