Sneller Internet Buitengebied

De oplossing voor langzaam internet

Woon jij in een buitengebied? En heb je langzaam internet? Dan kan Sneller Internet Buitengebied de oplossing zijn! Hiermee internet je sneller en stabieler, omdat het vaste netwerk gecombineerd wordt met het mobiele 4G netwerk van KPN.

Internetten via het mobiel netwerk van KPN
internet buitengebied

Onbeperkt internetten met Sneller Internet Buitengebied

  • Thuis zorgeloos tegelijk Facebooken, Netflixen, muziek streamen
  • Tot 30 Mbit/s extra dan je huidige snelheid
  • Je krijgt een extra 4G modem gratis in bruikleen die je bij het raam plaatst
  • Kosteloos in combinatie met de nieuwste Internet abonnementen van KPN

Doe de check

Vul hieronder je postcode en huisnummer in en check of Sneller Internet Buitengebied op jouw adres beschikbaar is.

Veelgestelde vragen

Sneller Internet Buitengebied is beschikbaar voor consumenten en ondernemers die in een gebied in Nederland wonen waar de komende 6 maanden niet meer dan 30 Mbit/sec downloadsnelheid bereikt kan worden via het KPN netwerk. De postcode moet in een buitengebied liggen met voldoende capaciteit op het 4G netwerk en waar we verwachten voldoende 4G binnenhuis dekking te kunnen bereiken. Dit kan verschillen per woning. Daarom kan het voorkomen dat jij wel Sneller Internet Buitengebied kunt bestellen en je buurman niet.

Sneller Internet Buitengebied maakt gebruik van het 4G netwerk. Daarmee haal je een downloadsnelheid van max. 30 Mbit/sec bovenop je huidige snelheid. De snelheid die je kunt halen is mede afhankelijk van de dekking en hoe druk het op het 4G netwerk is. Is er heel veel verkeer op de 4G mast? Dan krijgen mobiele (smartphone) gebruikers voorrang.
Nee, Sneller Internet Buitengebied is een product als aanvulling op je KPN internetverbinding. Heb je thuis nog niet het juiste internetabonnement? Dan kan je gemakkelijk overstappen naar deze abonnementen, zodat je Sneller Internet Buitengebied kunt aanvragen.

Bel dan naar onze gratis klantenservice op 0800-0402. Wanneer je met onze klantenservice belt, kies dan voor optie twee. Gebruik in je vraag het woord Buitengebied. Bijvoorbeeld: Mag ik meer informatie over Sneller Internet Buitengebied 4G?

Een optimale plaatsing van het modem is essentieel als je de mobiele snelheid, die bijgeschakeld wordt, optimaal wilt gebruiken. De indicatielampjes op het zwarte 4G-modem geven aan hoeveel 4G-signaal hij ontvangt. De ontvangst is het beste als het modem zo vrij mogelijk ‘zicht’ op de zendmast heeft. Denk hierbij aan dicht bij een raam/deur of hoger in huis. Bij voorkeur niet in de meterkast.

Mocht de ontvangst nog tegenvallen, dan kun je een buitenantenne aanschaffen en koppelen aan het 4G-modem. Deze bestel je via https://apparatuurvoorthuis.kpn.com/nl/internet/buitengebied/.