Telfort, welkom bij KPN!

Je kunt alle Telfort services en diensten gewoon blijven gebruiken.
Alleen kun je sinds 1 mei 2019 geen nieuw Telfort abonnement meer afsluiten. Wil je een extra abonnement afsluiten?

Dan ben je vanaf nu welkom bij KPN!

De voordelen van KPN
Ook voor Telfort klanten


Combineer Telfort en KPN

  • Je ontvangt extra voordeel als je Telfort- en KPN producten combineert
  • Combineer meerdere mobiele abonnementen met elkaar
  • Of combineer Internet, mobiel en TV

De beste service

  • Kies zelf jouw oplossing: online, via de MijnKPN app, in de winkel of telefonisch.
  • We bieden hulp en inspiratie in ruim 100 winkels

Bekroonde aanbieder

  • Tweakers Award 2018-2019 voor Winnaar Mobiele provider.
  • Beste Service Award 2018 voor KPN Internet door Opiness
  • Predicaat 'uitstekend' volgens jaarlijkse benchmark van P3 (2019).

Alleen bij KPN:
Gratis onderling MB's delen

Als je Hussel Mobiel bij KPN afsluit, kun je ook profiteren van MB's delen. Want heb je meerdere KPN Mobiel abonnementen op hetzelfde huisadres, dan deel je gemakkelijk MB's met al je huisgenoten die ook een KPN Mobiel abonnement hebben.

De extra's van KPN

Veelgestelde vragen

Algemeen

We willen de onbetwiste kwaliteitsleider zijn en we hebben de ambitie om met het KPN merk alle klantgroepen in de verschillende segmenten te bedienen. Daarom bundelen we de krachten in KPN en vullen we dit aan met de sterke eigenschappen van de andere merken. Door de focus op het KPN-merk te leggen, kunnen we onze middelen nog beter inzetten om de dienstverlening onder het KPN merk nog verder te verbeteren.

KPN zal in de loop van 2019 en 2020 het KPN merk aanvullen met de sterke eigenschappen van Telfort en de andere merken. KPN heeft het voornemen om op termijn de dienstverlening van deze merken verder te laten gaan onder de vlag van het KPN merk. Per merk bepalen we het beste plan om op termijn de dienstverlening van de merken voort te zetten onder de vlag van KPN. Wanneer dit precies is moeten we voor Telfort nog bepalen.

KPN zal in de loop van 2019 en 2020 het KPN merk aanvullen met de sterke eigenschappen van de merken van Telfort, Telfort Zakelijk, XS4ALL en Yes Telecom. Klanten van deze merken behouden de producten en diensten zoals zij die nu hebben. KPN heeft het voornemen om op termijn de dienstverlening van deze merken verder te laten gaan onder de vlag van het KPN merk. Per merk bepalen we het beste plan om op termijn de dienstverlening van de merken voort te zetten onder de vlag van KPN.

We sluiten op 1 mei de Telfort winkels. Tot en met 30 april kun je er nog terecht. Vanaf 1 mei kun je terecht in de KPN winkels of KPN XL Winkels voor service en antwoord op jouw vragen. Wist je dat KPN 3 keer meer winkels heeft dan Telfort? KPN winkel bij jou in de buurt

Ik ben Telfort klant

Ja, dat kan.

Je huidige contract loopt gewoon door.

Je huidige contract loopt gewoon door. Indien dit in de toekomst wijzigt, krijg je daar persoonlijk bericht over. Wanneer dit precies is moeten we voor Telfort nog bepalen.

Ja, je huidige contract loopt gewoon door.

Je contract loopt gewoon door. Indien dit in de toekomst wijzigt, krijg je daar persoonlijk bericht over.

Je zult de dienstverlening en kwaliteit blijven ervaren zoals je die gewend bent. Ook blijf je gewoon genieten van je Telfort producten, want jouw Telfort abonnement blijft hetzelfde.

We veranderen niets aan de service of kwaliteit zoals je die gewend bent. Voor vragen kun je altijd terecht bij de klantenservice of in de KPN winkels.

Klanten behouden de producten en diensten zoals zij die nu hebben. Indien er in de in de toekomst iets wijzigt, krijg je daar persoonlijk bericht over.

Telfort Mobiel

Je telefoonnummer vast/mobiel blijft hetzelfde.

Nee, die heb je niet nodig.

Niets, deze blijven bestaan.

Deze voordelen zijn nu al beschikbaar voor KPN mobiele klanten met KPN Hussel.
Ben je klant bij Telfort? Dan kun je je mobiele contract vernieuwen naar een mobiel abonnement van KPN zodra je contract is afgelopen.

Telfort Thuis: Internet, TV en Bellen

Wanneer er glasvezel beschikbaar is op je adres, heb je de mogelijkheid om dit bij KPN af te sluiten.

Je behoudt de producten en diensten die je nu hebt. Indien er in de in de toekomst iets wijzigt, krijg je daar persoonlijk bericht over.

Klanten behouden de producten en diensten zoals zij die nu hebben. Indien er in de toekomst iets wijzigt, krijg je daar persoonlijk bericht over.

Voor klanten verandert er niets als gevolg hiervan.

CombiVoordeel en andere voordelen

Je blijft profiteren van CombiVoordeel, zolang je je abonnementen Telfort Thuis & Mobiel of Mobiel & Mobiel combineert.

Ja, je ontvangt extra voordelen als je Telfort- en KPN producten combineert.

Ja, je ontvangt extra voordelen als je Telfort- en KPN producten combineert.

Heb je andere vragen?

Heb je het antwoord op jouw vraag hierboven niet gevonden? Onze klantenservice staat voor je klaar om alle vragen te beantwoorden.