Hoe bekijk of blokkeer ik de erotiekzender?

Erotiek is niet voor iedereen, dat is begrijpelijk. De erotiekzender is daarom geblokkeerd met een pincode. Je kunt de zender ook helemaal verbergen. We leggen je uit hoe dat moet.

Ben je op zoek naar het bekijken of verbergen van erotiek zenders voor Interactieve TV?

Zenderlijst aanpassen

Voor het aanpassen van de zenderlijst heb je een pincode nodig. De standaard pincode voor je tv-ontvanger is 1234. Je kunt deze wijzigen in een persoonlijke pincode via het menu van je tv-ontvanger. Weet je je pincode niet meer, reset dan je tv-ontvanger.

Hoe verberg of toon ik zenders

  1. Druk op 'Menu' op je afstandsbediening, selecteer 'Instellingen' Druk op 'OK'.
  2. Navigeer met de pijlen naar 'Zenderlijst'. Alle tv- en radiozenders zijn in twee aparte lijsten te zien. Zoek de zender die je wilt aanpassen met de pijlen en druk op 'OK'.
  3. Navigeer met de pijlen naar wat je wilt wijzigen (Verplaatsen, Vergrendelen of Verbergen) aan de zender en druk op 'OK'. In de lijst wordt met icoontjes zichtbaar welke wijziging is ingesteld.
    Opmerking: Selecteer 'Verbergen' bij Meiden van Holland om de zender uit de zenderlijst te verwijderen.
  4. Om de zender weer zichtbaar te maken doorloop je dezelfde stappen en druk je nogmaals op 'OK' onder Vergrendelen of Verbergen. Het icoontje verandert dan en de zender is weer aangepast.
    Opmerking:
    Als je alle zender-instellingen weer terug naar standaard wilt, druk dan op de 'gele knop' op je afstandsbediening. De zenderlijst is dan weer in de originele staat.

Onderwerpen die met Digitenne erotiek te maken hebben

iTV erotiek

Bekijk ook erotiek bij Interactieve TV.

Kinderslot

Interactieve TV heeft ook een kinderslot. Dit staat standaard aan.

TV-ontvanger resetten

Bekijk hoe je je Digitenne tv-ontvanger reset.