In 2 stappen helpen we je

Wij willen dat je zonder problemen jouw product of dienst kunt gebruiken. Ben je toch niet helemaal tevreden en wil je een klacht indienen? Dan horen we dat graag. Wij doen er alles aan om je klacht naar tevredenheid op te lossen. 

Bedrag hoger dan verwacht?

Ik zie geen korting

De korting op je abonnement is afgelopen. Je betaalt vanaf nu het normale tarief voor je abonnement. Je volgende factuur is dan hoger dan je gewend bent. Je kunt op je factuur bij de uitleg zien of je kortingsperiode is afgelopen. Kijk op je orderbevestiging / overeenkomst mobiele aansluiting wat jouw korting en kortingsperiode is.

Roaming

Zodra je buiten de EU reist betaal je roaming kosten, maar let op!
Dit geldt ook als je een cruise gaat maken (ook binnen de EU), de boot neemt binnen Europa, of bijvoorbeeld gaat zeevissen. Tarieven voor op zee of in de lucht zijn hoger en vallen buiten de EU regulering. Deze kosten lopen snel op en zie je terug op je factuur.

Herinneringskosten / heraansluitkosten

We brengen herinneringskosten in rekening als de termijn van de eerste herinnering is verstreken. Als je afgesloten bent geweest, moet heraansluitkosten betalen. Dit is voor mobiele abonnementen €33,88. Deze zie je terug op je eerstvolgende factuur. Voorkom dat je automatische incasso mislukt.

Zelf oplossen

Betaling uitstellen

Openstaande factuur betalen

Bekijk je facturen

Staat de juiste oplossing er niet tussen?

Samen direct aanpakken

  • Dien je klacht in bij de klantenservice

  • Kom samen tot een oplossing

  • Snel een oplossing


Toon nummer

Later gebeld worden

  • Laat je gegevens achter

  • De klantenservice belt binnen 10 werkdagen terug
  • Je ontvangt een bevestiging per e-mailAndere manieren om een klacht in te dienen

Kom je er niet uit met onze klantenservice? Nadat je een klacht hebt ingediend bij onze klantenservice, kun je terecht bij De Geschillencommissie. Een alternatieve manier voor het indienen van een klacht is via het ODR platform. Het platform verwijst je naar een geschillencommissie die je klacht gaat behandelen.

Klantenservice KPN

Postbus 13500

9700 EG Groningen

Vergeet niet jouw klantnummer, e-mailadres en telefoonnummer te vermelden.