Met de KPN Thuis app sluit je in een paar eenvoudige stappen je modem en je SuperWifi punten aan. Via de app kan je ook je wifinetwerk en wifiversterkers beheren.
Download de Thuis app hieronder of gebruik de QR code.

Let op: Bewaar altijd de kabels die in de doos bij je internetpakket zitten. Deze heb je nodig als je een storing krijgt. Wil je weten wat er in de doos zit en wat welke stekker is?
Wat zit er in mijn pakket?

KPN Thuis app: eenvoudig zelf aansluiten

Koppel & beheer SuperWifi punten

Met de KPN Thuis app krijg je net dat beetje extra hulp om alles makkelijk aan te sluiten. Zo verander je ook de naam van de SuperWifi punten om ze te herkennen in het overzicht. Hier kun je ook de lampjes uitzetten als je SuperWifi punt bijvoorbeeld in je slaapkamer staat.

Deel je wifi gegevens

Met een QR-code kun je anderen gemakkelijk laten inloggen op jouw wifinetwerk of gastnetwerk. Mogelijk met SuperWifi punten óf Experia Wifi. Je kunt ook zien welke apparaten verbonden zijn met jouw SuperWifi punten of Experia Wifi.

Gastnetwerk

Een apart wifinetwerk voor je gasten instellen via de app als je SuperWifi punten of Experia Wifi hebt. Zo deel je de internetverbinding, maar niet je eigen netwerk. Bekijk een overzicht van jouw netwerk. Je ziet hier je modem en je SuperWifi punten of Experia Wifi.

Nog meer uit je wifi halen?

Doe een gratis wificheck

Met de Wifi Manager kun je de wifikwaliteit in jouw huis checken én verbeteren. De Wifi Manager is een gratis online tool en werkt op je mobiel, tablet of laptop.

Bestel extra wifiversterkers

Als je ergens in huis nog niet voldoende bereik hebt kun je een wifiversterker gebruiken. Er zijn bekabelde versterkers en er is een volledig draadloze optie.