Internet, bellen en sms'en in het buitenland met KPN Prepaid

Om met een gerust hart prepaid te gebruiken in het buitenland, is het belangrijk dat je ook daar controle hebt over je kosten. Op deze pagina vind je alles wat je moet weten over prepaid gebruik in het buitenland.

Prepaid gebruik binnen de EU Gebruik je prepaid binnen de EU dan gelden dezelfde tarieven als in Nederland. Om voordeliger gebruik te maken van je prepaid raden wij je aan een bundel te gebruiken. Alle bundels zijn zowel in Nederland als binnen de EU zonder extra kosten te gebruiken.

Prepaid gebruik buiten de EU Wanneer je prepaid gebruikt buiten de EU betaal je de speciale buitenland tarieven. In het onderstaande overzicht kun je eenvoudig het land van bestemming kiezen en zie je direct welke tarieven er gelden per MB, minuut en sms.

Extra voordelig online

Belbundels

Smsbundels

Tarieven binnen

Opwaarderen in het buitenland?


Je Prepaid tegoed kun je gratis en eenvoudig opwaarderen, ook wanneer je in het buitenland bent. Dit is het makkelijkst via kpn.com/opwaarderen. Mocht je niet afhankelijk willen zijn van internet of WiFi dan kun je er ook voor kiezen om van te voren een opwaardeerbon te kopen of ‘opwaarderen via mobiel’ in MijnKPN aan te zetten.

Veelgestelde vragen over Prepaid in het buitenland

A - Andorra, Azoren

B - België, Bulgarije

C - Canarische eilanden, Cyprus (Grieks gedeelte)

D - Denemarken, Duitsland

E - Estland

F - Faeröer, Finland, Frankrijk, Frans-Guyana,

G - Gibraltar, Griekenland, Guadeloupe, Guernsey

H - Hongarije

I - Ierland, IJsland, Isle of Man, Italië

J - Jersey

K - Kroatië

L - Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg

M - Madeira, Malta, Martinique, Mayotte, Monaco

N - Nederland, Noorwegen

O - Oostenrijk                    

P - Polen, Portugal

R - Réunion, Roemenië

S - Saint Martin, San Marino, Slovenië, Slowakije, Spanje

T - Tsjechië

V - Vaticaanstad, Verenigd Koninkrijk

Z - Zweden, Zwitserland

Bel je vanuit het buitenland naar Nederland? Vergeet dan niet 0031 voor het nummer te toetsten en de eerste 0 van het nummer weg te laten.
Je maakt automatisch gebruik van internet in het buitenland, mits de instellingen van je toestel goed staan. Controleer je instellingen van je toestel hier www.kpn.com/toestelhulp
Wanneer je 50%, 80% en 100% van je Internetbundeltegoed hebt verbruikt, ontvang je vanuit ons per sms een berichtje. Ook kun je tussentijds in de MijnKPN app bekijken hoeveel procent van je bundeltegoed nog over is.
Opwaarderen via je mobiel? Dat kan eenvoudig als je een persoonlijke pincode hebt. Bel vanuit het buitenland *100*1244#. Heb je nog geen pincode? Vraag deze dan aan via MijnKPN.
Heb je een opwaardeerkaart of opwaardeerbon in Nederland gekocht? Bel dan in het buitenland ook gratis *100*1244# en volg de gebruikelijke stappen om op te waarderen.

In het buitenland kun je saldo opvragen op 4 manieren:

1. Bel naar *101#

2. Bel naar 1244

3. Inloggen in MijnKPN

Inloggen in de MijnKPN app