Internet, bellen en sms'en in het buitenland met KPN Prepaid

Voordelig je Prepaid in de EU gebruiken

Deel je leukste momenten in de EU nu ook met KPN prepaid. Als je op vakantie bent in de EU, dan maak je gebruik van dezelfde tarieven als in Nederland. Je kan nog voordeliger gebruik maken van je KPN prepaid door een speciale buitenlandbundel aan te zetten of je normale bundel te gebruiken in de EU.

Ben je buiten de EU? Dan maak je gebruik van andere tarieven, namelijk speciale buitenlandtarieven.

Prepaid buitenlandbundels

Om extra voordelig in contact te staan met je familie en vrienden in Nederland kan je een Buitenlandbundel kopen met je beltegoed. Je kan ook je normale bundel gebruiken in de EU.

Tarieven prepaid in buitenland

Buiten de EU gelden er andere tarieven dan in Nederland en de EU. Kijk hier voor alle tarieven.

Prepaid SIM-kaart bestellen

Bestel hier je KPN Prepaid SIM-kaart. De SIM-kaart kost €9,99 en bevat €10 beltegoed (€2,50 direct en €7,50 na registratie).

Tips voor prepaid in het buitenland

Een sms’je ontvangen in het buitenland is gratis!

Heb je je KPN prepaid nog niet gebruikt en ga je naar het buitenland? Activeer dan in Nederland je aansluiting door naar een willekeurig nummer te bellen of je tegoed op te waarderen. Doe je dit niet, dan kun je in het buitenland geen gebruik maken van je simkaart.

Bel je vanuit het buitenland naar Nederland? Vergeet dan niet 0031 voor het nummer te toetsten en de eerste 0 van het nummer weg te laten.
Zet op je smartphone automatisch updaten van apps uit, zo kan je niet onverwacht veel MB’s verbruiken.
Bewaar belangrijke telefoonnummers ook op een andere plek dan alleen je mobiele telefoon. In een noodsituatie kan je het thuisfront dan altijd bereiken. 

Het opwaarderen van je tegoed in het buitenland is het makkelijkst via kpn.com/onlineopwaarderen.

Bij de instellingen van je telefoon kan je dataroaming (mobiel internet in het buitenland) uit zetten. Wanneer je deze uit zet kan je geen gebruik maken van mobiel internet in het buitenland tot je het weer aanzet. Je kan wel gebruik maken van WiFi.