Onbeperkt online Sim Only van KPN

Net wanneer je dat filmpje online wilt bekijken blijkt je internet op en heb je geen wifi in de buurt. Herkenbaar? Met onze Sim Only abonnementen heb je hier geen last meer van! Met de abonnementen van KPN ben je namelijk onbeperkt online*, waar en wanneer je maar wilt.

*M.u.v Budget abonnementen. Zijn de MB’s van je Budget abonnement op? Dan kun je niet meer internetten

Is onbeperkt écht onbeperkt?

Jazeker! Met de Sim Only abonnementen van KPN ben je echt onbeperkt online. Je kiest zelf hoeveel GB 4G-internet je wilt. Razendsnel internet dus. Is je tegoed op? Dan kan je gewoon blijven internetten zonder extra kosten. We verlagen alleen de snelheid van je internet. Dit gebeurt automatisch en hoef je dus niks voor te doen. Zo blijf je zonder extra kosten altijd online. Wil je toch gebruik blijven maken van ons razendsnelle 4G netwerk? Dan koop je gemakkelijk 

Onbeperkt online in de hele EU

Wist je al dat je abonnement per 1 juni 2017 geldig is in de hele EU? Nooit meer gedoe als je de grens overgaat! Je internet, belt en smst namelijk gewoon vanuit je eigen bundel in Nederland én in de EU.

Weet jij toch je MB's, minuten en sms'jes voor einde van de maand op te maken? Geen zorgen, je kunt gewoon blijven internetten. We verlagen alleen je internetsnelheid.

Welk Sim Only abonnement past bij jou?

3 GB internet + onbeperkt bellen

Ben je af en toe online? Dan is het abonnement met 3 GB 4G-internet en onbeperkt bellen een goede keus.


10 GB internet + onbeperkt bellen

Ben je een gemiddelde gebruiker? Kies dan het abonnement met 10 GB 4G-internet en onbeperkt bellen.


25 GB internet + onbeperkt bellen

Ben je vaak online? Dan is het abonnement met 25 GB 4G-internet en onbeperkt bellen jouw ideale abonnement.


50 GB + onbeperkt bellen

Een echte grootgebruiker? Speciaal voor jou hebben we een abonnement met 50 GB 4G-internet en onbeperkt bellen.Onbeperkt online met je tablet

Wil je Mobiel Internet zonder belminuten? Bijvoorbeeld voor op je tablet? Kies dan voor een SIM-kaart met 500 MB of 5 GB Internet.

Onbeperkt bellen met je Sim Only abonnement?

Met onze Zorgeloos abonnementen kan je niet alleen internetten zonder zorgen, bel je ook onbeperkt! Niet alleen in Nederland maar in heel Europa. Nooit meer schrikken van je rekening na een weekje vakantie?

Zet de overstapwekker!

Zit je nog bij een andere aanbieder? Meld je dan aan voor de overstapwekker! Wij laten je weten wanneer je kunt overstappen en welke voordelen we voor je hebben. Aanmelden is vrijblijvend, je zit nergens aan vast.

Zet de overstapwekker


€ 5,- extra korting op je Sim Only

Heb je thuis ook internet en/of interactieve TV van KPN of nog een mobiel abonnement? Dan ontvang je extra voordeel!

Meer informatie

Overal en altijd online met 4G van KPN

Onderweg muziek luisteren via Spotify of eindeloos filmpjes kijken op Youtube? Ons razendsnelle 4G netwerk geeft je de vrijheid om te internetten waar en wanneer je maar wilt.

En we blijven ons netwerk verbeteren, zo werken we aan 4G+ en verbeteren we de techniek om over internet te kunnen bellen.

Populairste provider volgens Tweakers.net

Maar liefst 21.615 bezoekers van Tweakers.net verkozen KPN tot populairste mobiele provider. Met meer dan 4 miljoen unieke bezoekers per maand is Tweakers het grootste consumentenelektronica-en technologieplatform van Nederland. Dit is niet de minste award: bezoekers van Tweakers worden gezien als een “vakjury” op het gebied van technologie- en elektronicaproducten. Ook niet verkeerd: de Consumentenbond geeft KPN een 8.

Veelgestelde vragen over Sim Only onbeperkt online

Als je MB-tegoed op is, kan je gewoon blijven internetten zonder extra kosten. We verlagen alleen je snelheid voor de rest van de maand (53Kb/s download en 32 Kb/s upload. Dit gebruik is kosteloos. Dit geldt zowel voor de Basis, en de Zorgeloos abonnementen. Zo heb je geen last van onverwachte kosten bij jouw abonnement.

Bundel leeg, maar geen snelheid verliezen? Koop dan eenvoudig MB's erbij!

Je ontvangt een sms-bericht als je 50% en 75% en 100% van je MB-tegoed verbruikt hebt.

Je kan je abonnement 1 keer per 31 dagen omhoog en omlaag aanpassen maar nooit lager dan het abonnement waarop je bent ingestapt.

 Opzeggen is gratis wanneer de einddatum van je contract is verstreken. Is dit nog niet het geval, maar wil je toch per direct opzeggen? Dan berekenen wij een afkoopsom. Houd rekening met een opzegtermijn van 1 maand.

Bij ieder KPN Mobiel Internet abonnement is het gebruik van KPN Wifi gratis. Je kan dan onbeperkt gebruik maken van KPN Wifi HotSpots. Deze HotSpots zijn door heel Nederland geplaatst, dus er is altijd wel een bij jou in de buurt.
Met Sim Only Onbeperkt bellen kan je bellen zoveel je wilt. Zowel in Nederland als in de rest van Europa en naar wie je maar wilt. Daarnaast kies je zelf hoeveel GB 4G-internet je erbij wilt. Onbeperkt bellen en razendsnel internet dus.