Wat is MB's doneren?

Met MB's doneren steun je mooie initiatieven. Elke donatie van 50 MB wordt namelijk omgezet in een financiële bijdrage aan één van onze maatschappelijke partners.

Voor elke donatie die je maakt, maak je kans op leuke prijzen en toegangskaarten voor het Rijksmuseum en KNSB-evenementen. Ook krijg je korting op je aankopen in de winkel of webshop van onze partners.

MB's doneren

Wie zijn onze partners?

Rijksmuseum

Het Rijksmuseum en KPN werken samen om kunst dichterbij het publiek te brengen. De opbrengst van MB's doneren wordt gebruikt voor het verder digitaliseren van de collectie en het online toegankelijk maken van het historische Nederlandse erfgoed.

KNSB

De KNSB en KPN willen zoveel mogelijk mensen laten genieten van de oerhollandse schaatssport. De opbrengst van MB's doneren wordt gebruikt om nog meer kinderen op nog meer plaatsen te leren schaatsen en ze enthousiast te houden voor de sport.

Het Concertgebouw

De Vriendenwinkel is geopend bij alle concerten in de Grote Zaal van Het Concertgebouw, die georganiseerd worden door de Eigen Programmering van Het Concertgebouw en het Koninklijk Concertgebouworkest. Bekijk hiervoor de kalender

Doneer en profiteer van extra voordelen

Voordelen MB's doneren

Korting in de museumwinkel of webshop

Je ontvangt in ruil voor jouw steun korting in de museumwinkel van het Rijksmuseum of in de webshop van de KNSB.

MB's doneren voordelen

Mooie prijzen en toegangskaarten

Na jouw donatie neem je automatisch deel aan de maandloterij met elke maand per maatschappelijk partner 10 winnaars. De winnaars ontvangen mooie prijzen zoals kaarten voor het Rijksmuseum of voor een schaatswedstrijd.

Hoe doneer ik MB’s?

  1. Download de nieuwste versie van de MijnKPN app (versie 3.13.0)
  2. Log in op de MijnKPN App en selecteer “MB’s delen” in het menu
  3. Selecteer de partner waar je wil dat jouw MB’s naartoe gaan
  4. Bevestig je keuze en zie het aantal MB’s dat overblijft

MB's doneren

Wil je klant worden om ook de mogelijkheid te hebben om MB’s te doneren?

Bekijk alle toestellen

Actievoorwaarden

Voor de maandelijkse loterij van de prijzen gelden bepaalde voorwaarden.

Actievoorwaarden KPN MB's doneren loterij 2017

Veelgestelde vragen

De winnaars van de loterij krijgen dit per sms te horen. Na het ontvangen van de sms zal er maximaal 3 maal een poging worden gedaan om je telefonisch te spreken voor aflevering van de gewonnen prijs. Indien wij je niet binnen 30 dagen na het ontvangen van de eerste sms kunnen bereiken vervalt de prijs.
Nee, dit kan niet. Wanneer je kiest om MB’s te doneren doe je ook automatisch mee met de loterij. Mocht je de loterij winnen, maar de prijs niet willen ontvangen, dan kan dit aangegeven worden wanneer KPN contact opneemt over de gewonnen prijzen.
MB’s delen doe je, wanneer je dat wilt, met iemand anders thuis of op kantoor die op hetzelfde adres is aangemeld. Onderling MB’s delen is een mogelijkheid die alleen werkt als je bent aangemeld voor KPN Compleet. Voor MB’s doneren geldt dat niet.