Met MB's doneren steun je mooie initiatieven. Elke donatie van 50 MB wordt namelijk omgezet in een financiële bijdrage aan één van onze maatschappelijke partners.

Doe mee aan de maandelijkse fotoprijsvraag!

Als dank voor je donatie mag je deelnemen aan de maandelijkse MB’s doneren fotoprijsvraag. Door mee te doen aan de prijsvraag maak je kans op één van de 50 prijzen waarbij de winnaars altijd een JBL Go Bluetooth speaker ontvangen, maar daarnaast ook één van de prijzen van onze maatschappelijke partners. Bijvoorbeeld twee kaartjes voor een concert in Het Concertgebouw, of vier kaarten en een boek van het Rijksmuseum!

Doe mee!

Wie zijn onze partners en hoe gebruik ik de kortingscode?

Met een donatie maak je kans op leuke prijzen en toegangskaarten. Ook krijg je korting op je aankopen in de winkel of webshop van onze partners. Je kunt zo vaak doneren als je wilt! Na je donatie ontvang je een kortingcode. Lees hieronder waarvoor je deze kan gebruiken.

Rijksmuseum

Rijksmuseum

Het Rijksmuseum en KPN werken samen om kunst dichterbij het publiek te brengen. De opbrengst van MB's doneren wordt gebruikt voor het verder digitaliseren van de collectie en het online toegankelijk maken van het historische Nederlandse erfgoed.

Krijg

  • Altijd 20% korting in de winkel van het Rijksmuseum

Win

  • Vier tickets voor het Rijksmuseum
KNSB

KNSB

De KNSB en KPN willen zoveel mogelijk mensen laten genieten van de oerhollandse schaatssport. De opbrengst van MB's doneren wordt gebruikt om nog meer kinderen op nog meer plaatsen te leren schaatsen en ze enthousiast te houden voor de sport.

Krijg

  • Altijd 20% korting in de webshop van de KNSB

Win

  • 4 tickets voor een schaatsevent van de KNSB


Concertgebouw

Het Concertgebouw

Het Concertgebouw en KPN maken de concertprogrammering voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk. Met de opbrengst van MB's doneren kunnen ouderen en andere kwetsbare groepen samen genieten van onvergetelijke concerten in Het Concertgebouw.

Krijg

  • Altijd 20% korting in de winkel van Het Concertgebouw

Win

  • Twee tickets voor een concert
KPN Mooiste Contact Fonds

KPN Mooiste Contact Fonds

Met het fonds 'KlasseContact' brengen we chronisch en langdurig zieke kinderen terug in de klas. Via de 'Klasgenoot' (ICT set met beeldscherm en camera) blijven kids in contact met hun klasgenootjes. Jouw gedoneerde MB's helpen mee om alle langdurig zieke kinderen te verbinden met hun klas.

Win

  • Een maatje knuffel van het Mooiste Contact Fonds


TEAM KPN Sportfonds

TEAM KPN Sportfonds

Ieder jaar zijn er weer opvallende prestaties van sportteams die eigenlijk niet voor mogelijk werden gehouden. Juist voor dit soort prestaties heeft KPN het TEAMKPN Sportfonds opgericht. Met dit fonds kan KPN Nederlandse sportteams tijdelijk financieel ondersteunen.

Win

  • Een van de 10 prijzen waaronder 4 kaarten voor een sportevenement, een TEAMKPN sporttas of een bidon


JBLGo 2

Doneer en win een JBL GO 2 Speaker

Na jouw donatie neem je automatisch deel aan de maandloterij. Iedere maand zijn er 10 winnaars per maatschappelijk partner. Bovendien krijg je per donatie bij KPN kans op een JBL Go 2 Speaker.

Veelgestelde vragen

De winnaars van de loterij krijgen dit per sms te horen. Na het ontvangen van de sms krijgen de winnaars per mail de vraag om hun gegevens te bevestigen, na de bevestiging zullen de prijzen verzonden worden.

Nee, dit kan niet. Wanneer je kiest om MB’s te doneren doe je ook automatisch mee met de loterij. Mocht je de loterij winnen, maar de prijs niet willen ontvangen, dan kan dit aangegeven worden wanneer KPN contact opneemt over de gewonnen prijzen.
MB’s delen doe je, wanneer je dat wilt, met iemand anders thuis of op kantoor die op hetzelfde adres is aangemeld. Onderling MB’s delen is een mogelijkheid die alleen werkt als je bent aangemeld voor KPN Compleet. Voor MB’s doneren geldt dat niet.

Voor de maandelijkse loterij van de prijzen gelden bepaalde voorwaarden.