MB's doneren

Jouw MB's zijn geld waard voor onze partners! Doneer je MB's en maak kans op leuke prijzen. Als donateur krijg je ook korting op aankopen in de winkels van onze partners.

Doneer je MB's en win

Als donateur van MB's maak je kans op mooie prijzen:

1. Doneer

Doneer jouw MB's aan één van onze partners. Wij zetten elke donatie om in een financiële bijdrage. MB’s doneren kan via de MijnKPN app.

 1. Log in op MijnKPN app
 2. Kies ‘MB’s delen’
 3. Kies ‘steun onze partners door mb’s te doneren’
 4. Selecteer de partner waaraan je wilt doneren

2. Doe mee aan de prijsvraag

Heb je MB's gedoneerd? Als dank voor je donatie mag je meedoen aan de maandelijkse prijsvraag. De prijsvraag van de maand vind je hieronder.

3. Win

De winnaar van de prijsvraag ontvangt een JBL Go Bluetooth speaker en één van de prijzen van onze maatschappelijk partners. Bijvoorbeeld kaartjes voor een concert in Het Concertgebouw of een boek van het Rijksmuseum!

Niet gewonnen? Niet getreurd! Als donateur krijg je altijd korting bij één van onze partners. Lees hieronder meer over deze korting.

Korting voor alle donateurs

Als donateur krijg je korting op je aankopen in de winkel van onze partners. Na elke donatie ontvang je een kortingscode. Vind hieronder waarvoor je deze kortingscode kan gebruiken.

Onze partners

Wie zijn onze partners?

Rijksmuseum

Het Rijksmuseum en KPN werken samen om kunst dichterbij het publiek te brengen. De opbrengst van MB's doneren wordt gebruikt voor het verder digitaliseren van de collectie en het online toegankelijk maken van het historische Nederlandse erfgoed.

Als donateur van MB's:

 • Krijg je 20% korting in de winkel van het Rijksmuseum (niet de webwinkel) De korting geldt niet voor boeken of afgeprijsde artikelen.
 • Maak je kans op 2 gratis kaartjes voor het Rijksmuseum

KNVB

De KNVB en KPN willen zoveel mogelijk jongens en meisjes laten trainen als Oranje. De opbrengst van MB's doneren wordt onder andere gebruikt om voetbalkampen te organiseren op de KNVB Campus in Zeist en op die manier meer kinderen enthousiast te houden voor de sport.

Als donateur van MB's:

 • Maak je kans op 2 tickets voor een thuiswedstrijd van het Nederlands Elftal of de Oranje Leeuwinnen

Het Concertgebouw

Het Concertgebouw en KPN maken de concertprogrammering voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk. Met de opbrengst van MB's doneren kunnen ouderen en andere kwetsbare groepen samen genieten van onvergetelijke concerten in Het Concertgebouw.

Als donateur van MB's:

 • Krijg je 20% korting in de winkel van Het Concertgebouw (niet de webwinkel)
 • Ding je mee naar twee tickets voor een concert

KPN Mooiste Contact Fonds

Met het fonds 'KlasseContact' brengen we chronisch en langdurig zieke kinderen terug in de klas. Via de 'Klasgenoot' (ICT set met beeldscherm en camera) blijven kids in contact met hun klasgenootjes. Jouw gedoneerde MB's helpen mee om alle langdurig zieke kinderen te verbinden met hun klas.

Als donateur van MB's:

 • Ding je mee naar een maatje knuffel van het Mooiste Contact Fonds

Team KPN Sportfonds

Ieder jaar zijn er weer opvallende prestaties van sportteams die eigenlijk niet voor mogelijk werden gehouden. Juist voor dit soort prestaties heeft KPN het TEAMKPN Sportfonds opgericht. Met dit fonds kan KPN Nederlandse sportteams tijdelijk financieel ondersteunen.

Als donateur van MB's:

 • Ding je mee naar een maatje knuffel van het Mooiste Contact Fonds

Veelgestelde vragen

Als je hebt gewonnen, krijg je van ons een sms. Vervolgens krijg je per mail de vraag om je gegevens te bevestigen. Na de bevestiging verzenden we jouw prijzen.
Ja, dit kan. Als je MB's doneert krijg je het recht om mee te doen met de prijsvraag, maar het hoeft niet. Mocht je de prijsvraag winnen, maar de prijs niet willen ontvangen, dan kan je dit aangeven als KPN contact met je opneemt over de gewonnen prijzen.
MB’s delen doe je, wanneer je dat wilt, met iemand anders thuis of op kantoor die op hetzelfde adres is aangemeld. Onderling MB’s delen is een mogelijkheid die alleen werkt als je minstens twee mobiele abonnementen van KPN hebt op jouw adres. Voor MB’s doneren geldt dat niet.

Voor de maandelijkse loterij van de prijzen gelden bepaalde voorwaarden.