Wat is MB's doneren?

Met MB's doneren steun je mooie initiatieven. Elke donatie van 50 MB wordt namelijk omgezet in een financiële bijdrage aan één van onze maatschappelijke partners.

Doneer zo vaak als je wilt!
Met een donatie maak je kans op leuke prijzen en toegangskaarten. Ook krijg je korting op je aankopen in de winkel of webshop van onze partners.

Download of open de MijnKPN app

MB's doneren

Wie zijn onze partners?

Rijksmuseum

Het Rijksmuseum en KPN werken samen om kunst dichterbij het publiek te brengen. De opbrengst van MB's doneren wordt gebruikt voor het verder digitaliseren van de collectie en het online toegankelijk maken van het historische Nederlandse erfgoed.

KNSB

De KNSB en KPN willen zoveel mogelijk mensen laten genieten van de oerhollandse schaatssport. De opbrengst van MB's doneren wordt gebruikt om nog meer kinderen op nog meer plaatsen te leren schaatsen en ze enthousiast te houden voor de sport.

Het Concertgebouw

De Vriendenwinkel is geopend bij alle concerten in de Grote Zaal van Het Concertgebouw, die georganiseerd worden door de Eigen Programmering van Het Concertgebouw en het Koninklijk Concertgebouworkest. Bekijk hiervoor de kalender

KPN Mooiste Contact Fonds

KPN Mooiste Contact Fonds

Met het fonds 'KlasseContact' brengen we chronisch en langdurig zieke kinderen terug in de klas. Via de 'Klasgenoot' (ICT set met beeldscherm en camera) blijven kids in contact met hun klasgenootjes. Jouw gedoneerde MB's helpen mee om alle langdurig zieke kinderen te verbinden met hun klas.

Doneer en profiteer van extra voordelen

Toegangskaarten winnen

Win een JBL speaker of toegangskaarten

Na jouw donatie neem je automatisch deel aan de maandloterij. Iedere maand zijn er 10 winnaars per maatschappelijk partner. Het concertgebouw verloot twee tickets voor een concert, het Rijksmuseum geeft 4 tickets weg, win 4 tickets voor een schaatsevent van de KNSB of maak kans op een maatje knuffel van het Mooiste Contact Fonds. Bovendien krijg je bij KPN kans op een JBL Go Speaker.

Korting in winkel

Korting in de museumwinkel of webshop

Steun je het Rijksmuseum, de KNSB of het concertgebouw? Dan ontvang je korting in de winkel van het Rijksmuseum, het Concertgebouw of in de online webshop van de KNSB.

Hoe doneer ik MB’s?

  1. Download de nieuwste versie van de MijnKPN app
  2. Log in op de MijnKPN App en selecteer “MB’s delen” in het menu
  3. Selecteer de partner waar je wil dat jouw MB’s naartoe gaan
  4. Bevestig je keuze en zie het aantal MB’s dat overblijft
Download of open de MijnKPN app

MB's doneren

Wil je klant worden om ook de mogelijkheid te hebben om MB’s te doneren?

Bekijk alle toestellen

Actievoorwaarden

Voor de maandelijkse loterij van de prijzen gelden bepaalde voorwaarden.

Veelgestelde vragen

De winnaars van de loterij krijgen dit per sms te horen. Na het ontvangen van de sms zal er maximaal 3 maal een poging worden gedaan om je telefonisch te spreken voor aflevering van de gewonnen prijs. Indien wij je niet binnen 30 dagen na het ontvangen van de eerste sms kunnen bereiken vervalt de prijs.
Nee, dit kan niet. Wanneer je kiest om MB’s te doneren doe je ook automatisch mee met de loterij. Mocht je de loterij winnen, maar de prijs niet willen ontvangen, dan kan dit aangegeven worden wanneer KPN contact opneemt over de gewonnen prijzen.
MB’s delen doe je, wanneer je dat wilt, met iemand anders thuis of op kantoor die op hetzelfde adres is aangemeld. Onderling MB’s delen is een mogelijkheid die alleen werkt als je bent aangemeld voor KPN Compleet. Voor MB’s doneren geldt dat niet.