Alles over KPN WiFi HotSpots

Onderweg ook bereikbaar zijn zonder 4G? Je kunt nu blijven internetten, whatsappen en e-mailen met de WiFi HotSpots van KPN. Op meer dan 1 miljoen plekken in Nederland en tot wel 20 miljoen plekken wereldwijd.

Account bij Internet en TV of Internet

KPN WiFi HotSpots in Nederland en in het buitenland

Voor iedereen: ook als je nog geen klant bent van KPN

Premium HotSpots voor iedereen

Op publieke locaties zoals vliegvelden, hotels of supermarkten vind je Premium HotSpots van KPN. Deze Premium HotSpots zijn bijna altijd gratis, óók als je geen klant bent van KPN.

Je herkent de Premium HotSpots in Nederland aan de netwerknaam ‘KPN’.

Naar Premium HotSpots

Extra informatie over KPN WiFi HotSpots

De Premium HotSpots zijn voor het grootste gedeelte gewoon gratis. Af en toe vraagt een HotSpots om een betaald tegoed voordat jij verbinding kunt maken met het netwerk. Het maakt dan niet uit of je klant of geen klant bent van KPN.

Een betaald tegoed voor Premium HotSpots kopen
Als je verbinding maakt met een Premium HotSpot, opent automatisch de inlogpagina. Gebeurt dit niet, typ dan in de adresbalk bovenin je browser www.kpn.com, de inlogpagina verschijnt alsnog. Koop vervolgens je online tegoed.
Tip: je herkent de Premium HotSpots in Nederland aan de netwerknaam ‘KPN’.

Een foutcode 504 betekent dat er iets is met de FON HotSpot waarmee je probeert te verbinden, bijvoorbeeld het WiFi-signaal ervan is niet sterk genoeg. Wanneer je verbindt met een andere FON HotSpot, zou je deze foutcode niet meer moeten krijgen.