Al Internet van KPN?

Voeg KPN Service Plus makkelijk toe aan je abonnement in MijnKPN.

KPN Service Plus voeg je toe voor 5,- per maand en is maandelijks aan- of uit te zetten.

Nog geen Internet van KPN?

Voeg KPN Service Plus makkelijk toe aan je bestelling als extra internetoptie.

KPN Service Plus bestel je voor 5,- per maand en is maandelijks aan- of uit te zetten. Kies je de FRITZ!Box als extra internetoptie? Dan krijg je de KPN Service Plus er gratis bij.

Wat is KPN Service Plus?

KPN Service Plus
De meest uitgebreide service

Wil je ook kunnen bellen met iemand die uitgebreide kennis heeft van internet, wifi, tv, smarthome en mobiel? En de tijd voor je neemt om alles haarfijn uit te leggen? Kies voor KPN Service Plus. Onze ervaren experts komen telefonisch met een oplossing en advies waar je mee geholpen bent.

Jouw voordelen met KPN Service Plus

  • Altijd de beste hulp met internet, wifi, tv, smarthome en mobiel
  • Direct een expert aan de lijn met passie voor techniek, gadgets en telecom
  • Eén contactpersoon en meteen een oplossing op maat

KPN Service Plus
Meer informatie over onze technische hulpMakkelijk zelf aanzetten

Heb je een vraag en wil je KPN Service Plus toevoegen aan je abonnement? Ga dan naar MijnKPN en voeg deze optie makkelijk zelf toe!

Openingstijden

Je kunt KPN Service Plus bereiken tussen 8.00 en 22.00 uur. Als je onze klantenservice belt, verbinden zij jou door met KPN Service Plus.

Wil je automatisch doorverbonden worden met een expert van KPN Service Plus? Bel dan met het mobiele of vaste nummer dat in MijnKPN staat als contactnummer.

Maandelijks aanpasbaar

Je kunt KPN Service Plus maandelijks aan- of uitzetten. Zo heb je altijd wat je nodig hebt.

Veelgestelde vragen

Met KPN Service Plus krijg je iemand aan de lijn met passie voor techniek en gadgets. We helpen je met vragen over alles wat je met het modem en het internet kunt verbinden. Je vraag hoeft dus niet over een KPN product te gaan. Bovendien krijg je 1 contactpersoon, die jouw probleem oplost. We nemen de tijd om je probleem op te lossen, zelfs als het wat drukker is bij de klantenservice.

Ja, dat kan. Als een medewerker van de normale klantenservice je vraag niet kan beantwoorden, kun je kiezen voor KPN Service Plus. We verbinden je alsnog door met KPN Service Plus nadat het abonnement is aangezet.

We willen allemaal een comfortabel en slim huis. Daarom biedt KPN een aantal slimme apparaten om je woning nog slimmer te maken. Wil je hulp bij de installatie of het instellen van je Smarthome producten? KPN Service Plus kan hierin ondersteunen.

Heb je gekozen voor een van de handige smarthome pakketten, dan beschik je o.a. over de slimme Philips Hue lampen. Hier vind je meer informatie over het installeren van deze lampen.  

Heb je gekozen voor een van de handige smarthome pakketten, dan beschik je over verschillende slimme producten. Hier vind je meer informatie over het koppelen van slimme apparaten.  

Wil je weten hoe je SuperWifi punten installeert of ze het beste kunt instellen? Hier vind je meer informatie over SuperWifi.

Een andere vraag?

Heb je toch nog een andere vraag? Kijk dan gerust rond op de servicepagina´s als je al klant bent of als je meer wilt weten over een van je producten.

Naar de klantenservice