11 oktober 2017

Ontdek de Huawei P10: de belangrijkste kenmerken

Tijdens de opening van het Mobile World Congress lanceerde Huawei de P10. Deze langverwachte toevoeging aan Huawei’s P-serie combineert prachtige hardware en de laatste ontwikkelingen op het gebied van software.

Huawei P10


Huawei is continue bezig met het verleggen van grenzen en het stimuleren van creativiteit. De Huawei P10 is hier weer het bewijs van. De belangrijkste functies van het apparaat zijn:

  • Leica 2.0 camera met de Leica Front Camera
  • Android 7.0
  • EMUI 5.1
  • Born Fast stay fast met de Kirin 960
  • Machine learning software
  • Snel laden met SuperCharge Technology

Leica Dual-Camera 2.0


Met de camera tilt Huawei’s P10 smartphone fotografie naar een hoger niveau. Het toestel kent aan de achterzijde de vernieuwde dubbele camera en is ook aan de voorzijde uitgerust met een Leica camera. Met een 12-megapixel RGB sensor, een 20-megapixel monochrome sensor en verbeterde fusion algoritmes, levert de Huawei P10 superieure technische en artistieke fotografie-functies op de smartphone.

Groepsselfies 


Gezichtsherkenning is de basis van Huawei’s dynamische verlichting en portretversterkende functies. Een groepsselfie was nog nooit zo mooi: de dynamische verlichting houdt bijvoorbeeld rekening met de positie en grootte van ieders neus om het juiste licht en schaduwen toe te voegen, of op verschillende huidtypes touch-ups aan te brengen.

Sterke batterij met SuperCharge Technology


Met een sterke 3200 mAh batterij, ondersteunt de Huawei P10 Huawei’s SuperCharge Technology (5V/4/5A).

Huawei VIP Service: exclusief in Nederland


Gebruikers van een Huawei P10 en P10 Plus kunnen zich bovendien kosteloos registreren voor de exclusieve Huawei VIP Service op huaweivipservice.nl. Deze service die uniek is voor Nederland, geeft Huawei gebruikers één jaar extra garantie op de fabrieksgarantie van 2 jaar en een 3 dagen reparatieservice met pick up & return: toestellen van Huawei VIPS worden binnen 3 dagen gerepareerd en kosteloos thuis opgehaald en geretourneerd.

Gratis Leica Sofort Camera t.w.v. €289


Om de samenwerking met Leica te vieren ontvangen consumenten die de P10 en P10 Plus voor 23 maart bestellen, een Leica Sofort camera t.w.v. €289.

De Huawei P10 zit bomvol nieuwe features en functionaliteiten. Een high-end toestel met een onwaarschijnlijk goede camera, strak design en krachtige hardware.

Ook interessant voor jou:

Mobiel

Maakt Nokia het waar?

Mobiel

3D scan van jezelf? Doe het met Sony!

Mobiel

Telefoon kopen? Nieuwe regels voor gespreid betalen