19 november 2018 Auteur: Redactie Beleef KPN

3 gratis ebooks voor jou in december

Als dank voor je vertrouwen dit jaar willen wij je graag een cadeautje geven. We hebben 10 ebooks geselecteerd waar jij jouw 3 favorieten uit kan kiezen. Je code is te verzilveren tot en met 31 december.

3 gratis ebooks voor jou in december

1. Harlan Coben – Naar Huis

Het is alweer 10 jaar geleden dat twee jongens werden ontvoerd. Sindsdien heeft niemand meer iets van de jongens vernomen. Myron Bolitar en zijn zakenpartner Win denken een van de jongens te hebben gevonden. Weet hij de mannen te kunnen vertellen waar hij is geweest en wat er is gebeurd op de dag van de ontvoeringen? En wat is er gebeurd met zijn nog altijd vermiste vriend?

2. Tosca Menten – Dummie de Mummie en de Sfinx van Shakaba

In het derde deel van de Dummie de Mummie reeks neemt Dummie een besluit. Als hij niet groot kan worden en ook geen koning kan worden, dan wil hij net zo beroemd worden als zijn vader de farao. Gaat hem dat lukken door mee te doen aan een wel heel bijzondere wedstrijd?

3. Kristin Hannah – De Nachtegaal

Vianne en Isabelle hebben, ondanks hun verschillen, altijd een sterke zussenband gehad. Maar hun relatie wordt op de proef gesteld wanneer de man van Vianne moet meevechten in de Tweede Wereldoorlog.

4. Jens Christian Grøndalh – Vaak ben ik gelukkig

Alles verandert wanneer de echtgenoten van Georg en Elli komen te overlijden op hun skivakantie. Elli en Georg groeien door hun verdriet steeds dichter naar elkaar toe. Maar kan je zomaar opnieuw beginnen?

5. Ben Tiggelaar – Dromen Durven Doen

Dromen op het gebied van werk, relatie, gezondheid en persoonlijke ontwikkeling; iedereen heeft ze. Wat heb je nodig om van dromen over te gaan naar durven en het uiteindelijk te gaan doen? Ben Tiggelaar geeft antwoorden die hij baseert op psychologische inzichten, praktische ervaring én persoonlijke verhalen van mensen.

6. Mirjam Mous – Het Eos-project

Journalist Herman van Romondt wordt dood aangetroffen in een rustig natuurgebied. De politie concludeert dat het een ongeluk was en eindigt daarmee de zaak. Maar Mink, stagiair van Herman, en Jools, het nichtje van Herman, geloven hier niks van en gaan zelf op onderzoek uit.

7. Gert-Jan Lasterie – Bitcoin en andere cryptovaluta

Wat zijn cryptovaluta eigenlijk, wat is het nut en zou jij er nu in moeten stappen? Bitcoin en andere cryptovaluta geeft antwoord op de vele vragen die worden gesteld. Leer slim en veilig te handelen in cryptovaluta en lees veel praktische tips die Gert-Jan Lasterie heeft over de wereld van het digitale geld.

8. Philip Dröge – Pelgrim

Een biografie over wetenschapper, spion en avonturier Christiaan Snouk Hurgronje. Een 28-jarige predikantenzoon uit Leiden die, door zijn nieuwsgierigheid en als Nederlandse spion, zich bekeert tot de islam. Vanaf dat moment leidt hij een dubbelleven en dringt hij door in de grootste politieke en culturele wespennesten van zijn tijd.

9. Lois Frankel – Nice girls don’t get the corner office

Lois P. Frankel heeft vijfentwintig jaar lang een praktijk voor psychotherapie gerund. Daar behandelde ze voornamelijk werkende vrouwen. Al deze praktijkervaring heeft ze omgezet in Nice girls don't get the corner office. Welke fouten maken vrouwen op het werk en op welke manier kunnen vrouwen meer grip krijgen op hun carrière?

10. Nora Roberts – Bij Zonsondergang

De achtienjarige Alice Bodine loopt weg van haar familie. Drie jaar later besluit ze terug te keren naar haar familie, maar onderweg wordt ze ontvoerd. Jarenlang zit ze opgesloten, wordt ze mishandeld en verkracht. Na jaren weet ze te ontsnappen en komt ze getraumatiseerd terug bij haar familie. Langzaam herstelt ze weer, maar haar ontvoerder is nog altijd op vrije voeten.

Hoe schaf ik de ebooks aan?

Volg de onderstaande stappen om je ebooks te downloaden.

 1. Ga naar de actiepagina van bol.com
 2. Kies maximaal 3 ebooks door op '+ebook' te klikken
 3. Ga naar je winkelwagen en voeg je unieke cadeaucode toe bij 'Code invoeren' en kies voor 'Verder naar bestellen'
 4. Log in met je bol.com account of maak een bol.com account aan
 5. Kies voor 'Naar betalen' en daarna voor 'Bestelling plaatsen'. Let op: controleer of de korting goed verrekend wordt

  Meer cadeaus voor jou?

  Als bedankje voor het afgelopen jaar krijgt iedere klant van KPN in de maand december leuke cadeaus. Wil jij hier meer over weten?

  Bekijk de cadeaus

  Ook interessant voor jou:

  Internet

  PlayStation cadeaus en winactie

  Mobiel

  Mobiel bellen via wifi van KPN

  Films, series & TV

  Première films On Demand