23 november 2017

Verhuizen? Dat doen we gewoon samen

Verhuizen doe je niet iedere dag. Gelukkig maar, want er komt erg veel op je af. Zo zijn er een heleboel praktische zaken waar je rekening mee moet houden. Begin op tijd (drie weken van te voren) met het doorgeven van je adreswijziging aan je provider.

Wij zorgen voor een soepele overgang


Hoe speel ik het allemaal klaar?


Tijdens een verhuisperiode moeten er een heleboel dingen worden geregeld. Voor je het weet zit je tot over je oren in het werk. De verhuiswagen staat al voor en jij moet nog snel de dozen gaan fixen. Een belangrijke vraag tijdens de verhuisperiode is: hoe ga ik dat allemaal klaar spelen? Kijk, daar komen wij om de hoek kijken.

Wij zorgen voor een soepele overgang


Geef ons minimaal drie weken voor verhuizing je nieuwe adres door.  Dan kan je op je nieuwe adres, tussen de dozen in, direct mailen, streamen en bellen. Wij zorgen dat je geen dag zonder internet zit en overal in huis een perfecte WiFi-dekking hebt. Als dat geen lekker thuiskomen is. Zo kunnen je kinderen een film kijken, terwijl jij rustig de dozen uitpakt.

Laat het ons simpelweg weten via een belletje op 0800-0402 of gewoon via de chat. Ben jij bij thuiskomst weer helemaal compleet.

Wat zijn onze verhuisvoordelen voor jou?

  • Gratis monteur en WiFi check. Vlekkeloze installatie en WiFi door het hele huis!
  • Status van je verhuizing inzien. Eenvoudig online de actuele status van je verhuizing bekijken.
  • Gratis film van de maand on demand. Een avondje op de bank, in je nieuwe huis met popcorn naar de nieuwste film kijken.

Nog geen klant bij ons?


Ben je van plan om over te stappen naar internet, Interactieve TV en/of bellen van KPN? Met de KPN Overstapservice is dat heel eenvoudig. Wij zeggen je abonnement op en zorgen voor een zorgeloze overstap. Hiervoor gebruiken we je IBAN. Mocht dit niet bekend zijn bij je huidige aanbieder dan hebben we een contractnummer nodig.

Werkt je huidige aanbieder niet mee aan deze Overstapservice? Dan helpen we je met het opstellen van opzegbrieven. Hiervoor hebben we een handige digitale tool.

Heb je één zorg minder op je to-do lijstje.

Beleef KPN:

Boordevol met weetjes, nieuws en winacties

Gezin

Zes dingen die je online regelt bij samenwonen

Innovatie & Techniek

Tips voor razendsnel draadloos internet

Gezin

Slimme mobiel internet tips voor het hele gezin