1 februari 2020 Auteur: Redactie Beleef KPN

Februari highlights van KPN

Voor de één is het de leukste dag van het jaar, de ander vindt het juist verschrikkelijk: Valentijnsdag. Bij welke groep je ook hoort, we kunnen er niet omheen dat 14 februari draait om de liefde. Daarom staat de hele maand februari bij KPN in het teken van romantiek!

De leukste romantische films, gratis te zien

Zo zijn de leukste Nederlandse én buitenlandse romantische films de hele maand gratis te zien voor alle klanten van KPN. Zwijmel bijvoorbeeld weg bij Gerard Butler en Jessica Biel in ‘Playing For Keeps’ of geniet van een Nederlandse sterrencast in de comedy ‘Mannenharten’. Deze en andere zwijmelfilms, zoals ‘Verliefd op Ibiza’, ‘Smoorverliefd’, de klassieker ‘Beauty and the Beast’ en het grappige ‘What to Expect When You’re Expecting’ zie je in februari gratis bij KPN. Ga naar het menu van je TV, selecteer ‘On Demand’ en kies voor ‘Gratis films en series’.

Speciale ‘love’ programmering op XITE

Ook muziekzender XITE viert de maand van de liefde, met een speciale programmering. Zo hebben ze in de week van 10 – 16 februari elke dag om 16:00 uur de ‘4@4’ (4 muziekvideo’s om 4 uur) met een speciaal thema. Op dinsdag zie je bijvoorbeeld 4 video’s met het thema bruiloft, op vrijdag kun je genieten van 4 clips met celebrity couples. Je vindt XITE op kanaal 22.

Liefdesliedjes in de KPN LOVE playlist

Wel in een liefdesstemming, maar geen zin om voor de TV te zitten? Open dan de speciale KPN LOVE playlist op Spotify! Hier vind je 27 romantische songs waar je samen met je geliefde naar kunt luisteren. Klassiekers als ‘I Will Always Love You’ van Whitney Houston komen voorbij, maar ook Ed Sheeran en Maroon 5 zijn in de lijst terug te vinden. Zet de KPN LOVE playlist in je favorieten, dan is romantiek (bijna) gegarandeerd!

On Demand te zien: Joker

Heb je geen behoefte aan romantische films? Dan kun je kijken naar de film Joker. Het is dé film van het moment. De één noemt het een meesterwerk, de ander noemt ‘m gevaarlijk: de misdaadfilm ‘Joker’, gebaseerd op de gelijknamige superschurk uit de Batman-stripverhalen. Je kunt nu zelf oordelen, want ‘Joker’ is voor 4,99 te zien bij On Demand.

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Zender van de Maand: National Geographic Wild

Mobiel

Welke relatie heb jij met je mobiel? Doe de test!

Films, series & TV

Kijktips uit het Pluspakket