1 januari 2020 Auteur: Redactie Beleef KPN

Januari highlights van KPN

Goede voornemens: we hebben ze allemaal. En nu is er, naast een nieuw jaar, zelfs een nieuw decennium aangebroken. Een goed moment om de zaken eens écht helemaal anders aan te pakken. KPN helpt je graag een handje op weg!

Deze maand bij KPN

Meer sporten

Zo kun je bijvoorbeeld heel januari gratis sporten met de Fit At Home app. Zo vaak als je wil, waar en wanneer het jou uitkomt! Met meer dan 900 work-outs zit er altijd wel iets voor je tussen, op welk niveau je ook sport. En dat is nog niet alles: je ontvangt ook praktische voedingsschema’s, push berichten van jouw trainer en korting in de webshop, waar je verschillende sportattributen kunt kopen.

Njam

Gezonder eten

Een ander bekend goed voornemen is natuurlijk het gezonder en verantwoorder gaan eten. Dat kan met de programma’s, recepten en kooktips van de Vlaamse kookzender njam! En om jou te helpen bij je goede voornemens zijn er een aantal programma’s exclusief en On Demand te zien, wanneer het jou uitkomt.

Grey's Anatomy

Meer ontspannen

Maar natuurlijk moet er ook ruimte zijn voor ontspanning. Geen zorgen: ook daar is aan gedacht. Zo kun je maar liefst 15 seizoenen van de met prijzen overladen dramaserie ‘Grey’s Anatomy’ zien in het Pluspakket, over de werk- en privélevens van de chirurgen van een fictief ziekenhuis in Seattle.

De Eredivisie begint weer

Meer genieten

Mocht je dan even toe zijn aan iets anders dan drama, dan is er gelukkig altijd nog het Eredivisie voetbal. Want een nieuw jaar betekent ook in de Eredivisie nieuwe rondes en nieuwe kansen! Na een welverdiende rust moeten de voetballers in januari weer aan de bak. Op 17 januari om 20:00 uur zullen PEC Zwolle en FC Utrecht als eerste clubs de start van de tweede seizoenshelft inluiden. Zal het winterkampioen Ajax lukken om ook dit jaar de titel weer in de wacht te slepen? Je ziet het allemaal op FOX Sports.

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Zender van de Maand: Disovery Science

Blijmakers

Sport de hele maand januari gratis met Fit At Home

Films, series & TV

Lekker bingewatchen: 15 seizoenen ‘Grey’s Anatomy’ in het Pluspakket