1 februari 2020 2 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Zender van de Maand: National Geographic Wild

Goed nieuws voor liefhebbers van wildlife: in febuari is National Geographic Wild zender van de maand bij KPN en daarom de hele maand gratis te zien op kanaal 42!

National Geographic Wild

Op dit themakanaal worden prachtige programma’s over de natuur en wilde dieren uitgezonden, maar de zender besteedt ook aandacht aan thema’s als rampen en geschiedenis. Als je geinteresseerd bent in alles wat onze planeet te bieden heeft, dan is National Geographic Wild dé zender voor jou.

Big Cat Month

In februari staan katachtigen in de spotlight bij National Geographic Wild. Het is namelijk Big Cat Month! Tijdens deze maand wordt het beschermen van grote katten en hun leefgebied onder de aandacht gebracht met een speciale programmering. Kijk vanaf 2 februari om 18:00 uur bijvoorbeeld naar ‘Wild Cats of India’, wat naast prachtige beelden ook aandacht schenkt aan minder bekende feiten over wilde katten.

Bekijk de programma's via het Pluspakket

Wil je de zender ook na deze maand blijven kijken? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier. Via de iTV app, je televisie, mobiel, tablet of laptop. Naast meer dan 25 extra zenders kijk je ook naar een groot aanbod aan films en series!

Je voegt het Pluspakket envoudig toe vanaf slechts €6,99 per maand. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Meer over het Pluspakket

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Nu On Demand te zien bij KPN: Joker

Films, series & TV

Programma's die je deze maand niet mag missen

Films, series & TV

Kijktips uit het Pluspakket