1 december 2018 2 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Zender van de maand

In december is NPO 3 Extra zender van de maand, wat betekent dat deze voor klanten van KPN gratis te zien is op kanaal 28! Gericht op jongerenprogramma’s kun je bij NPO 3 Extra bijvoorbeeld genieten van Ranking the Stars of Spuiten en Slikken, maar ook van de beste muziek, concerten en festivals.

3FM Serious Request


3FM Serious Request

December staat natuurlijk in het teken van 3FM Serious Request, waarin de week voor Kerst zo veel mogelijk geld voor een goed doel wordt ingezameld. Hierbij denk je waarschijnlijk aan het bekende Glazen Huis. Maar in 2018 wordt alles helemaal anders: Serious Request gaat letterlijk het land in! Vanaf drie verschillende locaties trekken drie DJ-teams een week lang, 24 uur per dag, te voet van actie naar actie, om op Kerstavond hopelijk aan te komen bij TivoliVredenburg in Utrecht. Dit jaar zamelen ze geld in voor het Rode Kruis, waarbij het publiek een eigen doel kan kiezen: levens redden in Nederland, bescherming tegen natuurgeweld en noodhulp bij oorlogen en conflicten.  Je kunt de avonturen van de DJ’s tussen 18 en 24 december 24 uur per dag live volgen op NPO 3 Extra!

Cabaretweek

Ook kun je van 3 t/m 10 december genieten van heel veel cabaret! Iedere avond worden er nieuwe cabaretshows van aanstormend talent uitgezonden. Zo kun je bijvoorbeeld kijken naar Kirsten van Teijn, Benjamin van der Velden, Jochen Otten en vele anderen. Iedere avond is er om 20:30 een nieuwe voorstelling te zien.

Club Hub

De dagelijkse liveshow Club Hub, gemaakt voor en door jonge mensen, behandelt thema’s als liefde, muziek, reizen, lifestyle en alles eromheen. Je kunt het zo gek niet bedenken of het wordt besproken door presentatoren van alle publieke omroepen. Elke dag wordt het nieuws op een geheel eigen manier behandeld met behulp van telkens een andere gast. Club Hub is t/m 17 december iedere werkdag live te zien vanaf 16:30 uur.

Bekijk de programma's via het Pluspakket

Wil je nóg meer films, series en zenders zien? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier. Via de app van Interactie TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop.

Voor slechts € 9,99 per maand voeg je het Pluspakket gemakkelijk toe aan je Internet en TV pakket. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Meer over het Pluspakket

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

De beste films uit het Pluspakket

Films, series & TV

On Demand series om niet te missen

Films, series & TV

Première films On Demand