2 april 2019 2 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Zender van de maand: Discovery Science

Goed nieuws voor de liefhebbers van de wetenschap en alles wat daarmee te maken heeft: Discovery Science is namelijk zender van de maand bij KPN. Daarom is Discovery Science de hele maand april gratis te zien op kanaal 28! De programma’s helpen je de wereld om je heen wat beter te begrijpen. Van alledaagse fenomenen tot geavanceerde technologieën, hier op aarde maar ook in het heelal: je ontdekt het allemaal met Discovery Science!

Earth Day

Op 22 april is het de Dag van de Aarde. Dit wordt elk jaar wereldwijd gevierd en is uitgegroeid tot de grootste milieu-actiedag ter wereld. Bij Discovery Science kun je daarom de hele maand kijken naar programma’s over de wonderen van de Aarde. Neem bijvoorbeeld How The Earth Works, waarin wetenschappers op een avontuurlijke reis gaan om de grootste vraagstukken van deze tijd te onderzoeken. In Invisible Worlds neemt Richard Hammond de kijker mee naar een parallel universum dat onzichtbaar is voor het blote oog. Of kijk naar Racing Extinction, waarin aandacht wordt besteed aan de grootste wereldwijde bedreigingen voor zeldzame dieren.
Je ziet het vanaf maandag 1 april om 20:10 uur bij Discovery Science.

How It’s Made: Dream Cars

Iedereen die van auto’s houdt, heeft ook een droomauto: die ene wagen die je zo graag zou willen, maar waarschijnlijk nooit zult hebben. In dit programma zie je hoe zulke droomauto’s gemaakt worden. In elke aflevering neem je een kijkje onder de motorkap van de meest prachtige wagens en word je meegenomen naar de fabrieken en laboratoria. How It’s Made: Dream Cars biedt jou een kijkje achter de schermen en toont hoe die Maserati’s, Camaro’s, Bentley’s, Porches en vele andere droomauto’s gemaakt worden.
Je ziet het vanaf donderdag 18 april om 18:30 uur, op Discovery Science!

Bekijk de programma's via het Pluspakket

Wil je nóg meer films, series en zenders zien? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier. Via de app van Interactie TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop.

Voor slechts € 9,99 per maand voeg je het Pluspakket gemakkelijk toe aan je Internet en TV pakket. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Meer over het Pluspakket

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

On Demand series om niet te missen

Films, series & TV

Première films On Demand: de toppers

Films, series & TV

De beste films uit het Pluspakket