1 augustus 2018 Auteur: Redactie Beleef KPN

Zender van de maand

Crime & Investigation is de zender van deze maand. Elke maand kijk je via Interactieve TV van KPN gratis een zender. Je kunt Crime & Investigation de hele maand juli bekijken via kanaal 23.

Crime and investigation

Crime & Investigation

Liefhebbers van spannende misdaadverhalen, opvallende politiezaken en bizarre moordverhalen zitten deze maand goed bij Crime + Investigation. De hele maand augustus is deze zender namelijk zender van de maand en daarom gratis te bekijken op kanaal 23. Bekijk exclusieve en nieuwe series zoals ‘999 Killer on the Line’  en het spectaculaire vervolg van ‘the first 48’.  

999 Killer On The Line

Helemaal nieuw en exclusief te zien bij Crime + Investigation: 999 Killer On The Line. Een misdaadserie over goed geplande en soms gruwelijke moorden. Het komt helaas vaker voor dan je denkt: Moordenaars die de meest ingewikkelde verduisteringsverhalen bedenken om vervolging te voorkomen.

Crime + Invevistigation toont je in de maand augustus de unieke verhalen van criminelen die er alles voor over hadden om hun misdaad te verhullen en weg te komen met….moord.

Vanaf dinsdag 7 augustus om 22:00 uur.


Robbie Coltrane’s critical evidence deel 2

Er is geen lichaam, er zijn geen verdachten, geen aanknopingspunten, maar toch zijn er sterke aanwijzingen dat er iemand is vermoord. Wat doe je dan? Het antwoord op deze vraag krijg je in Robbie Coltrane’s critical evidence deel 2. Coltrane praat met Britse onderzoekers en forensische specialisten over acht van de meest complexe en verbijsterende moordzaken die ooit door de Britse politie zijn onderzocht. Alle geïnterviewden waren daadwerkelijk betrokken bij de zaken en geven een uniek inkijkje in de aanpak van deze 8 bizarre moordzaken.

Vanaf maandag 13 augustus te zien om 22:00 uur.


The First 48 (Vervolg)

De eerste 48 uur na een moord zijn cruciaal voor het oplossen van een misdaad. In The First 48 volgen we de rechercheurs die in een race tegen de klok op zoek gaan naar aanwijzingen. Als zij binnen deze twee dagen geen spoor van de dader vinden, wordt de kans dat zij de moordenaar vinden drastisch kleiner. Elk voorbijgaand uur hebben de verdachten meer tijd om weg te vluchten, vergeten getuigen wat ze precies hebben gezien en krijgt bewijsmateriaal meer tijd om verloren te gaan.

Bekijk The First 48 vanaf 24 augustus om 22:00 uur.


Bekijk de series via het Pluspakket

Wil je nóg meer films, series en zenders zien? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier. Via de app van Interactie TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop.

Voor slechts € 9,99 per maand voeg je het Pluspakket gemakkelijk toe aan je Internet en TV pakket. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Meer over het Pluspakket

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

De beste films uit het Pluspakket

Films, series & TV

On Demand series om niet te missen

Films, series & TV

Première films On Demand