1 juni 2019 5 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Zender van de maand: RTL Lounge

RTL Lounge brengt 24 uur per dag de leukste binnen- en buitenlandse programma’s op het gebied van lifestyle en drama. Ook voor heerlijke soaps, reality- en dramaseries zit je bij RTL Lounge goed. In juni is RTL Lounge zender van de maand bij KPN en daarom de hele maand juni gratis te zien op kanaal 28!

RTL Lounge

Baywatch

Mooie mensen, rode zwempakken, het strand… Inderdaad, in juni kijk je bij RTL Lounge naar dubbele afleveringen van Baywatch! Deze serie over strandwachten en hun heldhaftige reddingspogingen was een enorme hit in de jaren ’90 van de vorige eeuw, en nu kunnen we er gelukkig weer van genieten! Vanaf 3 juni zie je elke werkdag dubbele afleveringen van Baywatch op RTL Lounge, vanaf 18.30 uur.              

Kees & Co

Kees & Co is al jaren een begrip op de Nederlandse televisie. Inmiddels is er een nieuw seizoen te zien, maar bij RTL Lounge kun je nog genieten van de oudere afleveringen. Kees, haar gezin en haar beste vriendin volg je elke werkdag op RTL Lounge, met dubbele afleveringen vanaf 20.30 uur.                          

Bekijk de programma's via het Pluspakket

Wil je nóg meer films, series en zenders zien? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier. Via de app van Interactie TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop.

Voor slechts € 9,99 per maand voeg je het Pluspakket gemakkelijk toe aan je Internet en TV pakket. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Meer over het Pluspakket

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

On Demand series om niet te missen

Films, series & TV

Première films On Demand: de toppers

Films, series & TV

De beste films uit het Pluspakket