Zender van de maand

01/06/2018 - RTL Lounge is de zender van deze maand. Elke maand kijk je via Interactieve TV van KPN gratis een zender. RTL Lounge kijk je de hele maand juni via kanaal 23.

RTL Lounge

In juni is RTL Lounge Zender van de Maand. RTL Lounge brengt 24/7 de leukste binnen- en buitenlandse programma’s op het gebied van lifestyle en drama. Om de leukste soaps, reality- en dramaseries vooruit of terug te kijken ben je bij RTL Lounge aan het juiste adres.

Grey’s Anatomy (Seizoen 8, 9 & 10)

In juni is het tijd om Grey’s Anatomy weer eens goed onder de aandacht te brengen. Dit doet RTL Lounge met het uitzenden van seizoen 8, 9 en 10. Elke werkdag staat er om 18:30 uur een dubbele aflevering van Grey’s Anatomy voor je klaar op kanaal 23. Leef mee met de dokters in Grey Sloan Memorial Hospital en kijk elke werkdag naar RTL Lounge.


Divorce

Het vierde en tevens laatste seizoen van de super populaire serie Divorce is vanaf 8 juni te zien om 20:30 uur. Boudewijn en Joris krijgen in dit seizoen nieuw vrouwelijk schoon over de vloer. De ideale vrouw voor David dient zich aan, maar kan ze de concurrentie wel aan met zijn ex Tamar?


Bekijk de series via het Pluspakket

Wil je nóg meer films, series en zenders zien? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier. Via de app van Interactie TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop.

Voor slechts € 9,99 per maand voeg je het Pluspakket gemakkelijk toe aan je Internet en TV pakket. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Meer over het Pluspakket

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Mis deze serie niet: FENIX

Films, series & TV

De beste films uit het Pluspakket

Films, series & TV

On Demand series om niet te missen