Zender van de maand

01/04/2018 - Elke maand kijk je via Interactieve TV van KPN gratis een zender. Deze zender kijk je de hele maand via kanaal 23. Deze maand is "ONS" de Zender van de maand.

ONS

ONS

ONS is dé tv-zender voor iedereen met een nostalgisch hart. De zender biedt een groot aanbod van goede series, films, geschiedenis, muziek en entertainment. Bij ONS zie je programma’s uit en over het verleden. Programma’s die je een goed gevoel geven. Denk bijvoorbeeld aan klassiekers als George & Mildred, Absolutely Fabulous en Catweazle. Maar ook prachtige historische kostuumdrama’s, natuurprogramma’s, muziek en originele archiefbeelden komen voorbij. Bij ONS beleef je het verleden opnieuw.

De Fabriek

Begin jaren 80 zaten miljoenen mensen elke week aan de buis gekluisterd wanneer deze serie vol suspense, intrige en romantiek werd uitgezonden. Het verhaal draait om Dries Ruisenburg, die is verwikkeld in een strijd om de suikerfabriek met zijn grote rivaal Campers. De twee doen er alles aan om de macht in handen te krijgen. Zelfs chantage en moord gaan niet te ver... Wie de strijd uiteindelijk wint? Dat zie je iedere dag om 22:00 uur.

De Fabriek


Medisch Centrum West

De beslommeringen tussen de artsen, verpleegsters en patiënten in het Zuiderzee Ziekenhuis waren in de jaren 80 vaak het onderwerp van gesprek bij de koffieautomaat. De voorloper van de moderne Nederlandse soap zit dan ook vol drama, liefde en verdriet. Medisch Centrum West is nog altijd een van de meest succesvolle ziekenhuisseries die ooit op de Nederlandse televisie is uitgezonden. Zin in een klassieker? Zorg dan dat je iedere vrijdag om 21:00 klaar zit. 

Medisch CentrumHeb je 
Interactieve TV van KPN? Dan kijk de Zender van de Maand via kanaal 23.

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Alle superhelden uit het DC universum kijk je met het Pluspakket

Films, series & TV

Films gebaseerd op een waargebeurd verhaal

Films, series & TV

Nieuw bij History: Black Sails