1 januari 2020 2 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Zender van de Maand: Disovery Science

Goed nieuws voor liefhebbers van de wetenschap en alles wat daarmee te maken heeft: in januari is Discovery Science zender van de maand bij KPN en daarom de hele maand gratis te zien op kanaal 42!

Discovery Science

Dit themakanaal toont de wonderen van de wetenschap aan iedereen die innovatie en vooruitgang in het DNA heeft zitten. De programma’s helpen je de wereld om je heen wat beter te begrijpen. Van alledaagse fenomenen tot geavanceerde technologieën, hier op aarde maar ook in het heelal: je ontdekt het allemaal met Discovery Science!

Contact

Het is een vraag die de mensheid al eeuwenlang bezighoudt: bestaat er leven buiten de planeet Aarde? ‘Contact’ besteedt aandacht aan het onderzoek naar het mogeljjke bestaan van aliens. Hebben buitenaardse wezens contact met ons gezocht zonder dat we het doorhadden? Met software van de CIA analyseren onderzoekers elke geregistreerde UFO-waarneming en elk openbaar gemaakt dossier. Zijn we alleen in het heelal, of is er toch meer?
‘Contact’ is vanaf maandag 6 januari om 21:00 uur te zien.

Mythbusters Jr.

Feiten scheiden van fictie: de Mythbusters houden zich er al langere tijd mee bezig. Nu is er een nieuwe generatie jonge Mythbusters die, met behulp van Adam Savage, ongelofelijke claims en broodje aap-verhalen gaat onderzoeken. Kun je een bruikbare parachute maken van ducttape? Of een jetpack van brandblussers?
Je ziet het in ‘Mythbusters Jr.’, vanaf dinsdag 7 januari om 21:00 uur.

Bekijk de programma's via het Pluspakket

Wil je de zender ook na deze maand blijven kijken? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier. Via de iTV app, je televisie, mobiel, tablet of laptop. Naast meer dan 25 extra zenders kijk je ook naar een groot aanbod aan films en series!

Je voegt het Pluspakket envoudig toe vanaf slechts €6,99 per maand. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Meer over het Pluspakket

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Nu On Demand te zien bij KPN: Joker

Films, series & TV

Programma's die je deze maand niet mag missen

Films, series & TV

Kijktips uit het Pluspakket