Zender van de maand

In januari kom je dichter bij de wilde dieren dan ooit. Je kijkt namelijk naar Nat Geo Wild bij KPN. Deze zender is zender van de maand en te zien op kanaal 23.

serious request

Nat Geo Wild

Liefhebbers van wildlife beginnen het nieuwe jaar goed, want de hele maand januari is Nat Geo Wild gratis te bekijken op kanaal 23. Met Nat Geo Wild kom je dichter bij dieren dan dat je ooit had durven dromen. En deze maand is het Big Cat Month en zie je de mooiste, spannendste meest meeslepende shows over de wereld van katachtigen.

Lion Kingdom

Op zeven januari kijk je vanaf 18:00 uur naar de 3-delige documentaire Lion Kingdom. Tegen de achtergrond van het grootste national park van Afrika, laat deze documentaire het verhaal zien van drie leeuwenfamilies. Ondanks het gevaar van leeuwen, buffels, giraffen, luipaarden en bavianen is het de filmmakers voor het eerst gelukt de uiterst complexe gedragspatronen van deze dieren vast te leggen.

The Miracle Cheetah

Als wild jachtluipaard in Zuid-Afrika, eindigde Sibella's leven bijna in de handen van jagers. Ze lag voor de deur van de dood, met angst in haar ogen. Gelukkig werd ze gered door de The Wild Cheetah and Wildlife Trust. In december 2003 begon Sibella een nieuw hoofdstuk toen ze samen met twee mannelijke jachtluipaarden naar Samara werd gevlogen. Elf jaar later heeft Sibella de meeste jachtluipaarden in het wild overleefd en bewees ze een uitstekende jager te zijn, ondanks de pijn van haar eerdere verwondingen. Kijk zondag 14 januari om 18:48 uur naar het verhaal van Sibella in The Miracle Cheetah.

Heb je Interactieve TV van KPN? Dan kijk de Zender van de Maand via kanaal 23.

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Alle superhelden uit het DC universum kijk je met het Pluspakket

Films, series & TV

Films gebaseerd op een waargebeurd verhaal

Films, series & TV

Nieuw bij History: Black Sails