1 oktober 2018 2 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Zender van de maand

SLAM! TV is de zender van deze maand. Elke maand kijk je via Interactieve TV van KPN gratis een zender. Je kunt SLAM! TV de hele maand september bekijken via kanaal 23.

SLAM! TV

SLAM! TV

SLAM! TV transformeert jouw woonkamer in je favoriete dance event. De hele dag geniet je van de lekkerste muziek, kijk je live mee in de SLAM! FM studio en stuiter je het weekend in met de grootste DJ-sets in de SLAM! MixMarathon! GRANDSLAM jouw woonkamer met SLAM! TV!

SLAM! brengt het Amsterdam Dance Event naar jou thuis!

SLAM! Brengt het Amsterdam Dance Event bij jou thuis, waar je ook woont! De hele maand oktober staat SLAM! in het teken van ADE. Kijk mee tijdens het Amsterdam Dance Event in de SLAM! Studio, terwijl we uitzenden vanuit het Amsterdamse Nachtlab. De beste DJ’s en opkomend talent komen de heetste live sets voor je draaien in de SLAM! Studio. Nog niet genoeg gehad? Blijf dan hangen voor de 75 uur lange live mixmarathon. Precies weten wie er komt draaien in de SLAM! Studio? Check slam.nl.

Club Ondersteboven

Club ondersteboven zet jouw avond op zijn kop! Vergeet je werkdag en geniet van de lekkerste afterparty die je kan bedenken. Tom van der Weerd en Bram Krikke zijn je beste vrienden tijdens de clubavond. Ze houden je op de hoogte van het laatste nieuws en chillen met de meest relaxte hiphop- en danceartiesten. Bekende en opkomende Youtube sterren en sporters presenteren gewoon mee, terwijl Tom Back to Back draait met bekende dj’s en Bram zijn heftige SLAM! Youtube video’s maakt. Wat wil je nog meer? Check Club Ondersteboven!

SLAM!40

Jij wil toch ook dé nummers van het moment horen? SLAM! zet ze voor je op een rijtje in de SLAM!40. Geen gezwijmel, alleen de beste beats! De SLAM!40 wordt samengesteld uit de best bekeken en beluisterde nummers van YouTube, Spotify en meer. De muziek die jij wil horen! Dat is de SLAM!40!


Bekijk de programma's via het Pluspakket

Wil je nóg meer films, series en zenders zien? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier. Via de app van Interactie TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop.

Voor slechts € 9,99 per maand voeg je het Pluspakket gemakkelijk toe aan je Internet en TV pakket. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Meer over het Pluspakket

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

De beste films uit het Pluspakket

Films, series & TV

On Demand series om niet te missen

Films, series & TV

Première films On Demand