1 februari 2019 2 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Zender van de maand

In februari is National Geographic Wild zender van de maand, wat betekent dat deze voor klanten van KPN gratis te zien is op kanaal 28! Deze themazender van National Geographic is speciaal voor liefhebbers van wildlife. Er worden prachtige programma’s over de natuur en wilde dieren uitgezonden, maar de zender besteedt ook aandacht aan thema’s als rampen en geschiedenis.

Big Cat Month

In februari staan katachtigen in de spotlight bij National Geographic Wild. Het is namelijk Big Cat Month! Tijdens deze maand wordt het beschermen van grote katten en hun leefgebied onder de aandacht gebracht en wordt het Big Cats Initiative gesteund, een initiatief dat in het leven is geroepen om op lange termijn de afname van grote katten in het wild een halt toe te roepen. Speciaal voor de Big Cat Month is National Geographic Wild de hele maand februari vrij verkrijgbaar in het basispakket op kanaal 28.

Bekijk de programma's via het Pluspakket

Wil je nóg meer films, series en zenders zien? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier. Via de app van Interactie TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop.

Voor slechts € 9,99 per maand voeg je het Pluspakket gemakkelijk toe aan je Internet en TV pakket. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Meer over het Pluspakket

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

De beste films uit het Pluspakket

Films, series & TV

On Demand series om niet te missen

Films, series & TV

Première films On Demand