1 oktober 2019 4 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Zender van de maand: SLAM!TV

Elke maand wordt er een zender uit het Pluspakket in de spotlight gezet. In oktober is SLAM!TV Zender van de Maand bij KPN en daarom de hele maand gratis te zien op kanaal 42.

SLAM!TV

Openingsconcert

Het Amsterdam Dance Event wordt op 16 oktober voor het vierde jaar op rij afgetrapt met een concert van het Metropool Orkest. In dit concert zal het orkest wederom een genre van elektronische muziek ten gehore brengen. Dit jaar werken ze samen met de zanger SOHN voor een uniek muziekspektakel.

Amsterdam Dance Event by night

‘s Avonds barst het feest los met een breed aanbod aan elektronische muziekartiesten, van bekende namen tot aanstormend talent. Met bijna 140 verschillende locaties zoals clubs, concertzalen, stadions, maar ook kleinere locaties is ADE uniek in zijn soort. In 2018 had het festival meer dan 2500 optredende artiesten.

Amsterdam Dance Event by day

Niet alleen in de avond kijk je naar het ADE. Het dag programma is ook rijk gevuld met tal van verassingen zoals muziek-gerelateerde tentoonstellingen, films, documentaires, DJ Showcases en veel meer.

En nog veel meer

Naast de volledige berichtgeving over het ADE geniet je bij SLAM!TV van de nieuwste videoclips, live-beelden van de radio-uitzendingen, live optredens, interviews, evenementen en nog veel meer. Dit alles wordt begeleid door de dj’s van SLAM!FM. De muziek van nu is de muziek van SLAM!TV.

Bekijk de programma's via het Pluspakket

Wil je deze zender ook na oktober blijven kijken? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier. Via de iTV app, je televisie, mobiel, tablet of laptop. Naast meer dan 25 extra zenders kijk je ook naar een groot aanbod aan films en series!

Voor slechts € 9,99 per maand voeg je het Pluspakket gemakkelijk toe aan je Internet en TV pakket. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Meer over het Pluspakket

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

On Demand series om niet te missen

Films, series & TV

Première films On Demand: de toppers

Films, series & TV

De beste films uit het Pluspakket