1 november 2019 2 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Zender van de maand: RTL Crime

Elke maand wordt er een zender uit het Pluspakket in de spotlight gezet. In november is RTL Crime Zender van de Maand bij KPN en daarom de hele maand gratis te zien op kanaal 42.

RTL Crime

Zonder reclame

Dit themakanaal geeft iedere crime-liefhebber een alibi, met Nederlandse en internationale misdaadprogramma’s van de hoogste kwaliteit. En dat 7 dagen per week, 24 uur per dag én zonder reclame!

De beste detectiveseries

Wat is er nu fijner met dit weer dan lekker op de bank te kruipen met de beste detectiveseries? Zo kun je elke maandag vanaf 20:30 uur genieten van maar liefst vier afleveringen van de politieserie Moordvrouw, of op zaterdag van Baantjer, vanaf 20:00 uur. Ook de klassieke misdaadserie Rex, over de trouwe politiehond, zie je elke zondagavond vanaf 20:00 uur. Ben je meer een ochtendmens? Ook dan zit je goed bij RTL Crime, want vanaf 16 november kijk je elke zaterdagochtend vanaf 09:00 uur drie afleveringen van 48 Hours achter elkaar. In deze Amerikaanse misdaadserie in reportagestijl worden de meest opmerkelijke, waargebeurde misdaadverhalen onderzocht.

Bekijk de programma's via het Pluspakket

Wil je deze zender ook na oktober blijven kijken? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier. Via de iTV app, je televisie, mobiel, tablet of laptop. Naast meer dan 25 extra zenders kijk je ook naar een groot aanbod aan films en series!

Je voegt het Pluspakket envoudig toe vanaf slechts €6,99 per maand. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Meer over het Pluspakket

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

On Demand series om niet te missen

Films, series & TV

Première films On Demand: de toppers

Films, series & TV

De beste films uit het Pluspakket