25 november 2019 2 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Win de leukste prijzen met Seaters tijdens Black Friday!

‘’Met Seaters zit je altijd goed!’’ Via het online platform Seaters maak je als KPN’er kans maken op de mooiste prijzen! In deze Black Friday week maak je kans op bol.com- en Bijenkorf cadeaubonnen, VIP-tickets voor het schaatsen en zelfs een 32 inch Samsung TV!

Seaters


  Wat is Seaters?

  Seaters is een online platform waarbij jij jezelf op kan geven om prijzen te winnen voor een evenement naar keuze. Je kunt je registeren waarna je met je eigen account kunt inloggen en het aanbod kunt bekijken.

  Black Friday

  Tijdens Black Friday kan je allerlei mooie prijzen winnen via KPN. Zo maak je kans op een van de vele bol.com of Bijenkorf bonnen of maak je kans op een VIP-ticket voor het schaatsen of zelfs een 32 inch Samsung TV!

  Waarom?

  Voetbal zit in de harten van veel Nederlanders, zo ook in dat van ons. Als hoofdsponsor van de Nederlandse Eredivisie en sponsor van de KNVB betrekken wij onze klanten graag in deze samenwerking. Dit vertaalt zich o.a. in toegangskaarten voor voetbalwedstrijden in de Eredivisie, voor het Nederlands Elftal en de OranjeLeeuwinnen.

  Geen sportliefhebber? Geen probleem! Naast voetbal- en schaatsprijzen bieden wij ook regelmatig prijzen aan voor: de bioscoop, festivals, concerten en andere toffe evenementen.

  Zo werkt het

  In Seaters heb je de mogelijkheid om jezelf als klant in de ‘’wachtrij’’ (Wish List) te plaatsen. Je doet aan de winacties mee wanneer je jezelf op deze lijst zet. De prijzen worden op basis van willekeurige verdeling verloot.

  Je kunt op de volgende manier gebruik maken van Seaters:

  1. Activeer snel en gratis je account op deze pagina, via ‘Registreren’.
  2. Gebruik de toegangscode blackfriday2019 om jezelf te registreren.
  3. Volg de instructies op in de bevestigingsmail.
  4. Zodra je e-mail bevestigd is, ga je weer naar seaters.com/kpn en log je in met je e-mailadres en zelfgekozen wachtwoord.
  5. Kies uit de lijst van evenementen en schrijf je in voor het evenement. Het evenement komt dan onder Wish List te staan.
  6. Op basis van beschikbaarheid krijg je prijzen toegewezen.


  Vrij simpel dus! De tip is wel om de e-mail notificaties aan te zetten bij je voorkeuren, dan krijg je automatisch bericht over nieuwe acties.

   Meld je aan bij Seaters


   Ook interessant voor jou:

   Mobiel

   5(0) sterren voor de Huawei P30 Pro

   Internet

   Tips om je wifisnelheid te verbeteren

   Films, series & TV

   Kijk de leukste Sinterklaasfilms