Gratis schaatsen in het Olympisch Stadion?

Van 18 januari tot en met 28 februari 2018 kunnen schaatsliefhebbers weer hun hart ophalen in het Olympisch Stadion, dat wordt omgetoverd tot De Coolste Baan van Nederland. Wil je kans maken op kaarten voor dit evenement?


Na de succesvolle eerste editie in 2014, is KPN weer hoofdsponsor van dit unieke schaatsevenement, een initiatief van oud-wereldkampioen Rintje Ritsma.

Olympische Spelen van Pyeongchang

Zes weken lang kunnen schaatsfans genieten van deze oer-Hollandse sport. Als KPN klant kan je gratis komen schaatsen op de tijdelijke 400-meter ijsbaan in dit historische stadion uit 1928. De Coolste Baan van Nederland is geopend in aanloop naar én tijdens de Olympische Spelen van Pyeongchang. Tijdens de Spelen zijn alle langebaan- én shorttrackafstanden live te zien op grote schermen.  

KPN Experience

Het entreepaviljoen is speciaal voor deze editie van de Coolste Baan de KPN Experience geworden. Hier beleef je de wereld van KPN. Zo kijk je een spectaculaire 4D film, kan je in de Spotify Lounge luisteren naar de afspeellijst van jouw favoriete schaatsers en is Legends of Gaming van vlogger Enzo Knol aanwezig.

Ook is Maatje, de officiële knuffelmascotte van het jubilerende KPN Mooiste Contact Fonds, levensgroot van de partij.

En jij kunt erbij zijn!


Wij geven héél véél kaarten gratis weg via Seaters, maar wees er snel bij want op = op. Met de code gekopkpn maak je een account aan bij Seaters. Schrijf jezelf in bij de juiste wachtrij en je maakt dan kans op een voucher voor maximaal vier kaarten. Hiermee kan je, op een dag naar keuze tussen 18 januari en 28 februari 2018, komen schaatsen in Amsterdam. Nogmaals: op = op.

Meer weten over een account bij Seaters? Kijk dan hier voor de uitleg! Heb jij al een account bij Seaters, klik dan hieronder.

Ik wil naar de Coolste Baan!


Wij wensen jou alvast veel schaatsplezier!

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Beste Netflix-beeldkwaliteit in Nederland

Events & Winacties

Winactie Hyena's op het IJs

Films, series & TV

Kerstverlichting kan invloed hebben op je beeldkwaliteit