21 februari 2018

Schaatsen in het Olympische Stadion

Tot en met 28 februari 2018 kunnen schaatsliefhebbers weer hun hart ophalen in het Olympisch Stadion, dat wordt omgetoverd tot De Coolste Baan van Nederland. Kom jij schaatsen met je vrienden of familie?

Coolste Baan


Na de succesvolle eerste editie in 2014, is KPN weer hoofdsponsor van dit unieke schaatsevenement, een initiatief van oud-wereldkampioen Rintje Ritsma.

Olympische Spelen van Pyeongchang

Zes weken lang kunnen schaatsfans genieten van deze oer-Hollandse sport. Als KPN klant kan je gratis komen schaatsen op de tijdelijke 400-meter ijsbaan in dit historische stadion uit 1928. De Coolste Baan van Nederland is geopend in aanloop naar én tijdens de Olympische Spelen van Pyeongchang. Tijdens de Spelen zijn alle langebaan- én shorttrackafstanden live te zien op grote schermen.  


KPN Experience

Het entreepaviljoen is speciaal voor deze editie van de Coolste Baan de KPN Experience geworden. Hier beleef je de wereld van KPN. Zo kijk je een spectaculaire 4D film, kan je in de Spotify Lounge luisteren naar de afspeellijst van jouw favoriete schaatsers en is Legends of Gaming van vlogger Enzo Knol aanwezig.

Ook is Maatje, de officiële knuffelmascotte van het jubilerende KPN Mooiste Contact Fonds, levensgroot van de partij.

Kaartjes winnen voor het WK Allround

125 jaar na de historische overwinning van Jaap Eden op het Museumplein is het ISU WK Allround terug in Amsterdam. Op 9, 10 en 11 maart strijden de wereldtoppers tegen elkaar om de wereldtitel.

Zo maak je kans

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Wat is 4K televisie kijken (Ultra HD)?