18 december 2020 3 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Freeview weekend FOX Sports

Het is december en dat betekent: feest! Ondanks de vreemde periode waarin we zitten, moet dit natuurlijk toch gevierd worden, en daarom strooit KPN met kado’s deze maand. Ben je hier gekomen omdat je zocht naar FOX Sports? Vanaf 1 januari 2021 heeft FOX Sports zijn naam gewijzigd in ESPN.

Languit op de bank, iets lekkers te eten en drinken erbij, de hele dag voetbal kijken. En dat de volgende dag gewoon weer opnieuw. Klinkt goed, toch? Als je hier ‘ja’ op hebt geantwoord zul je vast heel blij worden van dit kerstkado van KPN voor TV klanten.

In het weekend van 18 t/m 20 december kun je het hele weekend gratis kijken naar FOX Sports als je KPN TV hebt! Alle wedstrijden van de Eredivisie worden uitgezonden op FOX Sports (of nu FOX Sports per 1 januari een nieuwe naam krijgt, moeten we wellicht alvast ESPN zeggen), dus dat betekent: heel veel voetbal. Je kunt meedoen aan alle Eredivisie winacties t/m 19 december.

Vitesse – Feyenoord

Op zondag 20 december ontvangt Vitesse Feyenoord in het Gelredome. De club uit Arnhem gaat best lekker; al sinds het begin van het seizoen mogen ze zich tussen de grote clubs in de top scharen. Onder de Duitse trainer Thomas Letsch maakte Vitesse een droomstart en hebben ze nog maar weinig wedstrijden verloren. Dick Advocaat heeft zijn Feyenoord tot nu toe prima door het seizoen geleid. Maar als ze een gooi willen doen naar het kampioenschap, moet er zeker nog wel een (aantal) tandje(s) bij. Een spannende wedstrijd in de top van de competitie dus! Schakel zondag 20 december vanaf 12.15 uur in voor Vitesse – Feyenoord.

ADO Den Haag – Ajax

Daaropvolgend kun je genieten van een duel tussen de Hagenezen en de Amsterdammers, oftewel ADO tegen Ajax. Qua puntenaantal misschien een iets minder spannende wedstrijd; ADO bungelt onderaan de competitie terwijl Ajax bovenaan staat. Maar toch kan dit duel een spektakel opleveren! ADO zette laatst trainer Rankovic op straat en wil met Ruud Brood een nieuwe koers varen. Aan hem de taak om ADO te behoeden voor degradatie, terwijl Ajax z’n positie in de top wil verstevigen. Twee clubs die om heel verschillende redenen de punten willen pakken. Of en wie ze daadwerkelijk bij kunnen schrijven, zie je op zondag 20 december vanaf 14.30 uur op FOX Sports.

Kadootje van KPN

Dit Kadootje van KPN is onderdeel van de Kado Kalender. Je kunt je aanmelden t/m 20 december.

Ook interessant voor jou

Films, series & TV

FOX Sports heet vanaf 1 januari ESPN

Films, series & TV

De nieuwste films in het Film1 pakket

Films, series & TV

Series in het Pluspakket