Ontdek de Zomerkeuken met njam!

Zomer, zomers, zomerst! Voor echt lekkere zomerse recepten kun je ‘zeker en vast’ bij onze Vlaamse kookzender njam! aankloppen. De njam!-chefs smeren hun benen, handen én BBQ in voor de heetste zomer aller tijden. Onze zuiderburen hebben speciaal voor KPN klanten een online receptenboek gemaakt, en je maakt kans op een Keramische BBQ Masterclass.

De Zomerkeuken

In het nieuwe seizoen van De Zomerkeuken serveren de njam!-chefs heerlijke shared dishes, zonnige drankjes en zelfs summerproof desserts. De chefs die De Zomerkeuken induiken zijn Michiel van der Eerde (Restaurant Baut) en Jord Althuizen (schrijver van Smokey Goodness).  Samen met hun Belgische collega’s Peppe Giacomazza, Dagny Ros Asmundsdottir, Jeroen De Pauw en Anne-Sophie Breysem maken zij de meest fantastische gerechten voor een heerlijke zomeravond. De Zomerkeuken is de zien op njam! via kanaal 39.

Kijk Ottolenghi op njam!

Nog meer goed nieuws: Vanaf zondag 18 juli kan je op njam! genieten van de programma’s van Yotam Ottolenghi. De populaire chef groeide op in Israël, verhuisde op volwassen leeftijd naar Nederland en woont nu in Londen. Een echte wereldburger dus. Intussen is hij een heuse culinaire superster en een van de meest invloedrijke hedendaagse chefs ter wereld. Van zijn kookboeken worden miljoenen exemplaren verkocht en binnenkort kan jij hem dus aan het werk zien op njam! Hij toont je hoe je van elk gerecht een (Oost-)Mediterraans feest kan maken. Kijk Ottolenghi elke zondag op njam!

Proef de Zomer met njam!

Download hier jouw gratis online receptenboek. Hier vind je 10 overheerlijke en zonnige recepten.

Doe mee aan de njam!-winactie:

Wil jij ook graag aan de slag met zo’n keramische BBQ zoals de chefs van De Zomerkeuken?  Doe dan mee met onze winactie en maak kans op een duo-ticket voor een Keramische BBQ Masterclass (t.w.v. 150 euro) door het team van njam!-chef Jord Althuizen. 

Meld je hier aan

De kookzender njam! is te bekijken via KPN kanaal 39.

Gerelateerde artikelen