Vier Koningsdag vanuit je woonkamer met KPN!

Geen zin in de drukte, maar wel in de gezelligheid van Koningsdag? Dan zit je goed bij KPN! Zowel TV 538 als XITE hebben namelijk een speciale programmering rondom de verjaardag van de koning.

538 Koningsdag

Op TV 538 kan je tussen 12.00 en 22.00 uur live meegenieten van het 538 Koningsdagfeest in Breda. Onder andere Afrojack, Flemming, Davina Michelle, Donnie, Snelle en nog veel meer zullen er een waar feest van maken in Breda! Van dance tot bands en van beukhits tot Brabantse meezingers: tijdens 538 Koningsdag zetten de grootste nationale én internationale artiesten van dit moment het Chasséveld op z'n kop. En als je afstemt op kanaal 538, kan jij vanuit  je eigen woonkamer alles meekrijgen!

XITE: Beste van NL

En ook met de app én zender van XITE kan je alvast lekker in de stemming komen voor Koningsdag. In de app vind je deze maand namelijk ‘Het beste van NL’, met meerdere muziekvideokanalen, waaronder ‘NL Classics’, ‘Rap NL’ en ‘Lekker Hollands’. Op Koningsdag zelf geniet je van ‘King’s Day Party’, met de grootste Nederlandse party hits door de jaren heen! Op de muziekzender van XITE, te vinden op kanaal 22, zie je op Koningsdag een uitgebreide programmering van verschillende muziekgenres met het beste van eigen bodem. 

Je hoeft de deur dus niet uit om een feestje te bouwen ter ere van onze koning. Je viert Koningsdag namelijk gewoon met KPN!

Prijsvraag: win 2 premium tickets voor de Nacht van Oranje!

Omdat TV Oranje in april ‘Zender van de Maand’ is bij KPN organiseert ‘de zender met muziek van eigen bodem’ een prijsvraag waarbij 5 x 2 vrijkaarten voor de Nacht van Oranje kunnen worden gewonnen. Het gaat daarbij om 1e rang tickets! (Golden Circle)

De Nacht van Oranje is al sinds jaar en dag het gezelligste Hollandse muziekfeest, dat traditioneel plaatsvindt op de avond voor Koningsdag. Op woensdag 26 april is het eindelijk weer zover! Dit jaar wordt Het Hollandse Muziekfeest in een nieuw jasje gegoten, want het evenement vindt plaats in de gloednieuwe RTM Stage in Rotterdam Ahoy. Met als vanouds natuurlijk de songteksten op de schermen zodat je alle grote Hollandse hits mee kan zingen. Een avond in het teken van feest, feest en nog eens feest! Uiteindelijk worden wederom zo'n dertien Hollandse topartiesten verwacht op de bühne van Rotterdam Ahoy! Kijk voor meer info op www.nachtvanoranje.nl.

Om mee te doen aan de prijsvraag moet je antwoord geven op deze vraag: 'Noem drie artiesten die dit jaar optreden bij de Nacht van Oranje'. Je kunt je antwoord tot en met woensdag 19 april inzenden via prijsvraag@tvoranje.nl. De winnaars worden vrijdag 21 april om 12.00 uur bekendgemaakt op www.tvoranje.nl en de facebookpagina van TV Oranje.

Er zijn 5 winnaars, die ieder 2 tickets ontvangen. Zij krijgen hierover per email persoonlijk bericht. De tickets zijn niet inwisselbaar voor geld.

Gerelateerde artikelen