Ben jij bij de 1e thuiswedstrijd van je favoriete Eredivisie club?

Wij zijn trotse sponsor van de KNVB, de Eredivisie en het Rijksmuseum. Daarom geven we regelmatig kaarten weg aan onze trouwe klanten. Via het online platform Seaters betaal je eenmalig een eigen bijdrage van 4,- ten behoeve van het KPN Mooiste Contact Fonds. We leggen hieronder uit hoe het werkt.

Dit kadootje was uit te pakken tot 17 juli 2022

Een nieuw Eredivisieseizoen staat voor de deur

De Eredivisie start in het weekend van 5-7 augustus 2022. Wordt Ajax weer kampioen? Of gaat de titel naar Feyenoord of PSV? En hoe doen nieuwkomers Emmen en Volendam het? Wie wordt dé verrassing van het jaar? We gaan het allemaal beleven tijdens het komende Eredivisieseizoen.

Maak kans op kaarten voor de 1e thuiswedstrijd van je favoriete club

Samen met een familielid, vriend(in), of partner maak je kans om live bij de eerste thuiswedstrijd van jullie favoriete Eredivisieclub aanwezig te zijn. Vraag via Seaters 2 kaarten aan. Dat kan tot en met 17 juli Ben je ingeloot? Dan betaal je maar een bijdrage van 4,- per kaart, ten behoeve van het KPN Mooiste Contact Fonds. Met dit bijzondere fonds zetten we ons in voor kwetsbare groepen in de samenleving, voor wie sociaal contact niet vanzelfsprekend is. Je krijgt op 18 juli bericht als je 2 kaartjes hebt gewonnen.

Zo meld je jezelf aan

1. Maak een account op seaters.com/kpn

2. Registreer je met de toegangscode: KPNPAKTUIT

3. Volg de instructies in de bevestigingsmail

4. Nadat we je e-mail hebben bevestigd, ga je naar seaters.com/kpn. Hier log je in met je e-mailadres en zelfgekozen wachtwoord

5. Je ziet de evenementen en winacties die op dat moment beschikbaar zijn

6. Open een actie en klik op ‘Vraag nu aan’ om je aan te melden

Let op: alleen winnaars krijgen van ons bericht op de aangegeven datum.

Gerelateerde artikelen