kijk de start van het voetbalseizoen 2023

Nu het WK erop zit, zijn de voetbalcompetities weer van start gegaan. Volg het live voetbal op de voet bij KPN.

ESPN: Eredivisie

Na bijna 2 maanden gaat de bal eindelijk weer rollen in de Eredivisie. In de top van de competitie is het razend spannend. De drie topclubs Feyenoord, Ajax en PSV zitten elkaar op de hielen en dan moet dé klassieker nog komen! Op 22 januari staan Feyenoord en Ajax weer tegenover elkaar in de Kuip in Rotterdam. Maar ook het Alkmaarse AZ moet zeker niet worden onderschat. Eén ding is zeker: saai is het absoluut niet in de top van de Eredivisie. Vanaf 6 januari start de competitie weer. Je volgt alle wedstrijden van het Nederlandse voetbal bij ESPN.

Viaplay: Premier League en Bundesliga

Op Viaplay geniet je van het Engelse én Duitse voetbal. In de Bundesliga is het wellicht wat minder spannend wie er dit jaar kampioen zal worden. Bayern München gaat er namelijk al 10 jaar met de winst vandoor en staan ze ook dit jaar stevig op nummer 1. De Bundesliga start vanaf 20 januari en is te zien bij Viaplay.

De Premier League wordt door velen gezien als de mooiste voetbalcompetitie ter wereld. Momenteel staat Arsenal bovenaan, maar er kan nog van alles gebeuren. Zal Manchester City de koppositie weten af te pakken? En dan is er nog ‘onze’ Erik ten Hag als trainer van Manchester United. Gaat het hem lukken om United weer in de top 3 te krijgen? Ook alles over de Premier League zie je bij Viaplay.

Koen Weijland

Kijk deze maand ook vooral naar PlusTV, daarin is namelijk Viaplay-presentator Koen Weijland te gast. Hij doet voorspellingen over de verschillende competities én we spelen een quiz om Koens kennis te testen. PlusTV is elke dag te zien op Beleef KPN, op kanaal 41.

Gerelateerde artikelen