Vier Valentijn met KPN!

Weet je niet wat je nĂș weer voor Valentijnscadeau moet kopen? Of heb je misschien al wel een cadeau, maar weet je niet wat je moet doen met je grote liefde? Geen zorgen, want met KPN kun je de hele maand februari genieten van vijf gratis films! Houd samen lekker een filmmarathon, sluit jezelf het hele weekend op of zet lekker op maandagochtend een film op. Waar je ook zin in hebt: wij zorgen voor de beste films, gratis en voor niets!

The Wedding Planner

Wat dacht je bijvoorbeeld van het superromantische The Wedding Planner met in de hoofdrollen Jennifer Lopez en Matthew McConaughey? Mary Fiore is de beste bruiloftsplanner van San Francisco en ze heeft net weer een lucratieve klus binnengehaald. Maar de beste zijn in haar vak betekent ook dat Mary bijna geen tijd heeft voor een privéleven. Als ze per ongeluk letterlijk tegen de charmante kinderarts Steve botst, begint ze weer te geloven in de liefde. Maar laat het nou net zíjn bruiloft zijn die ze aan het organiseren is


Her

Een onmogelijke liefde
 Of toch niet? In Her zien we Joaquin Phoenix als de eenzame schrijver Theodore, die een wel heel bijzondere band opbouwt met zijn besturingssysteem. Tot zijn eigen verbazing ontwikkelen de twee namelijk langzaam een romantische relatie
 Her, geregisseerd door Spike Jonze en met de stem van Scarlett Johansson, werd genomineerd voor vijf Oscars en mocht er uiteindelijk Ă©Ă©n mee naar huis nemen: dat van Beste Originele Screenplay. En origineel is Her zeker!

The Space Between Us

De titel van deze film kan vrij letterlijk worden opgevat. Het is namelijk daadwerkelijk de ruimte die tussen de tiener Gardner en het meisje Tulsa bevindt! Hij is in het geheim opgegroeid op Mars (inderdaad, de planeet) en zij woont in Colorado. Via internet hebben de twee een band met elkaar opgebouwd, maar de twee bevinden zich dus letterlijk op twee verschillende planeten. Tja, probeer elkaar dan maar eens te ontmoeten!

Jackie

Wel een verhaal over liefde, maar zeker geen romantische comedy. Het drama Jackie gaat namelijk over rouw, over het verliezen van de liefde van je leven. De Jackie uit de titel is Jackie Kennedy (gespeeld door Natalie Portman). Inderdaad, de vrouw van de Amerikaanse president John F. Kennedy, die door een aanslag om het leven kwam. In de film zien we de periode vanaf deze beruchte aanslag tot aan de begrafenis van Kennedy. Een periode waarin Jackie Kennedy de liefde van haar leven verloor, maar er de liefde van het Amerikaanse volk voor terugkreeg.

The King’s Speech

In The King’s Speech zien we Colin Firth als George VI, vrij ongewild de nieuwe koning van Engeland. Maar George heeft een spraakprobleem: hij stottert namelijk. Dit komt niet echt koninklijk over en daarom wordt de onorthodoxe spraaktherapeut Lionel Logue ingeschakeld, met een onwaarschijnlijke vriendschap tot gevolg. The King’s Speech werd voor maar liefst 12 Oscars genomineerd en mocht er vier in ontvangst nemen, waaronder die voor Beste Film Ă©n Beste Acteur voor Colin Firth.

Hoe kijk je de films?

Vijf zeer verschillende films, maar alle vijf zeer de moeite waard! Je kunt deze titels de hele maand februari gratis kijken. Op kpn.com/kadootje lees je hoe je de films kijkt.

Veel kijkplezier!

Gerelateerde artikelen