In januari kijk je heel veel topvoetbal in de Eredivisie

Nu we meer thuis zijn, is het fijn om een leuke bezigheid te hebben. Kijk jij graag naar voetbal? Dan hebben we goed nieuws. In januari staan er in de Eredivisie zes onderlinge duels gepland tussen Ajax, Feyenoord, PSV en AZ. Ga er maar goed voor zitten, want met zoveel topwedstrijden wordt het vast spannend in de Nederlandse competitie.

Wie gaat er als nummer 1 de winterstop in?

Momenteel moet er nog 1 speelronde gevoetbald worden voordat we weten wie de winterkampioen is. Deze titel gaat naar de club die op de helft van de competitie bovenaan de ranglijst staat. Vlak voordat de clubs de winterstop in gaan, maken we de balans op van de huidige stand. Ajax staat bovenaan, met 33 punten en al 51 doelpunten, de Amsterdammers weten het doel dit seizoen makkelijk te vinden. PSV volgt op korte afstand, met 30 punten staan ze op plek 2. Ook Vitesse heeft een hele goede eerste helft van de competitie achter de rug. Met een derde plaats in de Eredivisie is de club uit Arnhem dik tevreden.

Volop topwedstrijden in januari - wie wint de Klassieker Ajax - Feyenoord?

Op 9 januari 2021 gaat de Eredivisie weer van start! De hele maand januari staat in het teken van topwedstrijden. Zo nemen Ajax, PSV, Feyenoord en AZ het meerdere keren tegen elkaar op aan het begin van 2021.

  • Het eerste weekend begint goed met een onderling duel tussen Ajax en PSV.
  • Een paar dagen later mag PSV alweer aan de slag, want dan ontvangen ze AZ.
  • Op zondag 17 januari staat de Klassieker gepland. Ajax neemt het dan in de Johan Cruijff Arena op tegen Feyenoord.
  • Het laatste speelweekend van januari belooft een hoop spektakel, want dan kruisen AZ en Ajax de degens en neemt Feyenoord het thuis op tegen PSV.

Alle wedstrijden live bij ESPN

Kan je niet wachten op Ajax tegen Feyenoord? Of ben je benieuwd of Ajax tegen PSV voor een spannende tweede helft van de competitie gaat zorgen? Dan kun je vanaf 1 januari terecht bij ESPN. Dit is de nieuwe naam van FOX Sports. Behalve de naam en de kleuren, verandert er niets. De zenders en de sporten die je kunt kijken blijven hetzelfde, net als de presentatoren. Heb je nog geen abonnement op FOX Sports / ESPN? Bekijk dan het zenderpakket om al het Eredivisie voetbal live te volgen.

Volg de Eredivisie bij KPN

Gerelateerde artikelen