Kijk The curse of Oak Island op The History Channel

Voor de Canadese kust, in Nova Scotia, ligt Oak Island. Eeuwenlang wordt er al beweerd dat er in de bodem van dit mysterieuze eiland de meest bizarre schatten begraven liggen. Zijn dat allemaal indianenverhalen? Of is dit eiland echt een goudmijn? Zie het in de epische documentaireserie The Curse of Oak Island.

200 jaar na het vertrek van de laatste schatzoekers hebben de broers Rick en Marty Latina een groot deel van het eiland opgekocht. Aan de hand van voorwerpen die eeuwen geleden door de mens zijn gemaakt, spitten ze ieder vierkante centimeter van het eiland uit, op zoek naar de schatten en de vloek die het eiland zo berucht maakten.

Enorme productie

The Curse of Oak Island is de grootste serie die The History Channel ooit gemaakt heeft. En dat is niet alleen te zien aan alle moderne machines en technieken die de broers gebruiken op hun speurtocht, maar vooral aan de prachtige manier waarop dit mysterie in beeld is gebracht. Gaat de enorme investering die Rick en Marty hebben gedaan zich uitbetalen? Je ziet het in The Curse of Oak Island op The History Channel op kanaal 32.

Gerelateerde artikelen