Geniet ook in april van sport bij KPN

Ook in april geniet je weer van verschillende sporten bij KPN!

Eredivisie – De Klassieker

Op 6 april ontmoeten PSV-AZ elkaar en op 7 april is het weer tijd voor de Klassieker! Deze keer gaat Ajax op bezoek bij Feyenoord. Tijdens hun vorige ontmoeting werden de Amsterdammers thuis met 0-4 ingemaakt door de Rotterdammers. Zal het Ajax lukken om wraak te nemen? Je ziet De Klassieker om 14.30 uur op ESPN 1, te zien op kanaal 14.

Daarnaast zie je alles van de Eredivisie én nog veel meer sport live met ESPN Compleet, op 4 zenders voor 12,99 per maand. Je zet ESPN Compleet gemakkelijk aan in MijnKPN of via het menu van je tv.

Makkelijk en snel een losse live sportwedstrijd kijken zonder abonnement? Kijk dan wedstrijden live vanaf 6,- per wedstrijd. Zo mis je helemaal niets meer van je favoriete sport. Betalen gaat heel makkelijk via je factuur.

Formule 1

En met de bomvolle agenda dit jaar moeten de Formule 1-coureurs natuurlijk ook weer aan de bak! Deze maand komen ze 2 keer in actie. De Grand Prix van Japan wordt op 7 april gereden op het Suzuka-circuit. Zet wel je wekker, want om 07.00 uur staan de coureurs met ronkende motoren aan de start.

Op 21 april wordt er na 4 jaar weer gereden op het Shanghai International Circuit, 1 van de weinige banen waarop Max Verstappen nog nooit heeft gewonnen. Of daar dit jaar verandering in komt, zie je op 21 april tijdens de Grand Prix van China, vanaf 09.00 uur.

Natuurlijk zie je alle trainingen, kwalificaties en natuurlijk de races zelf bij Viaplay.

Gerelateerde artikelen