De vakantie zit erop: zo vind je weer ritme met smarthome apparaten in huis

De vakantie gaat ieder jaar weer veel te snel voorbij. De scholen zijn weer begonnen en ook op de weg en in het openbaar vervoer neemt de drukte toe. Met al dat gehaast en gevlieg kunnen we wel een beetje rust en regelmaat in ons leven gebruiken. Met smarthome apparaten zorg je thuis makkelijk voor een relaxte sfeer en ritme in je leven. Benieuwd hoe je dat doet? In dit blog leggen we uit hoe jij weer helemaal in het dagelijkse ritme komt.

Maak het jezelf gemakkelijk

Rennen, vliegen, hollen, we kunnen er wat van in Nederland. Nu de scholen weer zijn begonnen, is het dagelijkse ritme misschien weer even wennen. De kinderen moeten uit school meteen weer door naar hun sport en jij wilt ’s avonds misschien ook naar de sportschool om weer in shape te komen na al die croissantjes. Met een paar slimme apparaten in huis, kun je jezelf een hoop tijd besparen. Praat tegen de Google Nest Hub of Google Nest Mini. Bijvoorbeeld om je agenda bij te werken of om herinneringen, taken en wekkers in te stellen. Op die manier heb je de drukke dagen in ieder geval goed gepland. Met hetzelfde gemak bedien je met je stem de muziek of vraag je Google om een video af te spelen.

Etenstijd met het gezin

Aan het einde van de middag gaat Nederland aan tafel. De vakantie zit erop en we gaan niet langer elke avond uit eten of koken op een gaspitje. Waarschijnlijk ga je weer gezond(er) eten en op vaste tijden. Wil je graag een beetje inspiratie om te koken? Dan is de Google Nest Hub iets voor jou. Deze zet je makkelijk op het aanrecht en hiermee tover je de lekkerste gerechten op het scherm. Vraag met je stem om een kookvideo te starten. Heb je net je handen vol bij het afgieten van de pasta? Vraag dan om de kookvideo even te onderbreken. Koken wordt daardoor een eitje!   

Een avondje ontspannen

Zit de werkdag erop en liggen de kinderen in bed? Dan is het tijd om te ontspannen. Heb je zin in een goede film? Deze stream je zonder moeite vanaf je mobiele telefoon naar je Google Chromecast. Met een paar slimme Philips Hue lampen beleef je de film nog intenser, want je past makkelijk de sfeer aan in de woonkamer. Luister je liever muziek? Met een slimme draadloze speaker, heb je overal in huis je favoriete hits bij de hand.

Tijd om te gaan slapen

Na de vakantie moet iedereen weer even in het ritme komen. Als je ’s ochtends weer vrolijk en fris naast je bed wilt staan, is een paar uur slaap erg welkom. Ook in de slaapkamer vind je tegenwoordig slimme apparaten. Een slimme wekker bijvoorbeeld die een zonsopgang nabootst, waardoor je op een natuurlijke manier wakker wordt. Maar ook bij het in slaap komen, heb je handige apparaten. Bijvoorbeeld een slimme speaker om relaxgeluiden af te spelen. In slaap vallen met een flinke regenbui op de achtergrond is voor veel mensen erg plezierig. Ook is het tegenwoordig mogelijk om met de Google Nest Hub 2 je slaapgedrag te analyseren en zo je nachtrust te verbeteren.

Makkelijk een slim huis met KPN

Wil je alvast een start maken met jouw slimme huis? Met ons aanbod aan slimme producten, heb jij de ideale basis voor een slimme woning. Daarbij zorgen we ook dat je goed en veilig verbonden bent. Zo kun je hulp krijgen bij het installeren, dankzij KPN Service Plus. Ook zorgen we overal voor goede wifi en houden wij ons netwerk veilig. Meer weten over slimme producten bij KPN?

Alles over smarthome

Gerelateerde artikelen