Verander jouw woonkamer in een slimme EKamer

We willen weer een rondvaart door de grachten, dat is alweer veel te lang geleden. Deze zomer gaan onze Oranje voetballers hun uiterste best doen om hoge ogen te gooien op het EK. Met TV van KPN zit je natuurlijk helemaal goed om alle wedstrijden live te volgen. Maar om ook helemaal in de EK sfeer te komen, helpen wij jou ook om je woonkamer klaar te maken voor deze Oranje zomer! Hieronder lees je meer over onze 2 slimme EKamer deals.

Deze actie is inmiddels verlopen

Helaas is deze actie inmiddels verlopen. Ben je geinteresseerd in slimme producten voor jouw huis? Op onze smarthome pagina vind je alle slimme producten die je bij KPN kunt kopen en onze handige starterpakketten.

Perfect geluid en je kamer oranje verlicht

De Sonos One speaker bedien je eenvoudig met de Sonos app of met je stem. Geniet van de beste Oranje hitjes wanneer Nederland gescoord heeft, zonder van de bank op te staan. In de rust laat je lekker het “Viva Hollandia” door de kamer schallen! Naast de Sonos One speaker vind je in deze EKamer deal ook de gekleurde Philips Hue lampen. Daarmee tover je de woonkamer in een handomdraai om in een oranjegekleurde EKamer! De HUE lampen bedien je met je stem via de Sonos One of via de HUE app.

Deze actie liep van 17 mei 2021 tot 11 juli 2021.

Bekijk deze producten

     

Ongestoord voetbal kijken in jouw oranje EKamer

We hebben nog een EKamer deal in de aanbieding. Naast de voordelen van de Sonos One speaker en de gekleurde Philips Hue lampen, krijg je bij deze deal ook nog eens de Ring Video Deurbel 3. Dat betekent dat je vanaf de bank meteen kunt zien wie er voor de deur staat en je hiermee kunt praten met de bezoeker. Dus als de buurman tijdens een spannende aanval aanbelt en vraagt of hij de tuinslang mag lenen, dan hoef je geen moment te missen van de wedstrijd en vraag je hem in de rust even terug te komen.

Deze actie liep van 17 mei 2021 tot 11 juli 2021.

Bekijk deze producten

Makkelijk een slimmer huis met KPN

Stel dat onze jongens toch in de laatste minuut van de finale het net niet redden om kampioen te worden, dan zijn onze EKamer deals alsnog de perfecte start van een slim huis. Met onze selectie slimme producten, heb jij de ideale basis voor een slim huis. Daarbij zorgen we ook dat je goed en veilig verbonden bent. Zo kun je hulp krijgen bij installatie en gebruik, dankzij KPN Service Plus. Ook zorgen we overal voor goede wifi en houden wij ons netwerk veilig. Meer weten over slimme producten bij KPN?

Bekijk smarthome bij KPN

Gerelateerde artikelen