Sinterklaasfilms in het Pluspakket

Sinterklaas is weer in het land en voor dat je het weet is het pakjesavond. We hebben de Sinterklaas films in het Pluspakket voor je op een rij gezet.

Het Paard van Sinterklaas

De Chinese Winky woont pas net in Nederland. Het is Sinterklaas en wanneer Winky hoort dat ze cadeautjes aan de Sint mag vragen, heeft ze wel een hele bijzondere wens. Winky heeft namelijk altijd al een eigen paard gewild! Maar krijgt ze deze ook van Sinterklaas?

Waar is het Paard van Sinterklaas

Winky moet op Amerigo letten totdat Sinterklaas weer terug in het land komt. Maar waar is Amerigo? Krijgt Winky het paard van Sinterklaas op tijd erug voordat Sinterklaas is in Nederland? Ze zet alles op alles om hem weer te vinden.

Sint en Diego: De Magische Bron van Myra


De Pieten halen altijd bijzondere kunstjes en capriolen uit, dit komt door de geheime krachten van het Grote Boek van Sinterklaas. Maar deze krachten raken op! De Pieten kunnen hun kunstjes niet meer doen en het is nu onmogelijk om pakjesavond vieren. Dit moet voorkomen worden. Daarom gaat Piet Diego met zijn Elite Pieten op een groot avontuur. Naar de enige plek waar de krachten van het boek weer kunnen herstellen, de bron van Myra.

De Club van Sinterklaas en het geheim van de speelgoeddokter

Het is bijna 5 december, maar Sinterklaas is verdwenen uit zijn kasteel! De Pieten snappen er niks van en worden ongerust. Even later komt Sinterklaas ineens weer tevoorschijn, maar hij is helemaal niet meer aardig en hij gedraagt zich niet als zichzelf. Wat is er met hem gebeurd en loopt Pakjesavond nu geen gevaar? Mees en zijn buurmeisje Katja gaan samen met de Club Pieten op onderzoek uit.

Zo kijk je de films

Heb je Pluspakket? Dan kijk je de films via het On demand menu van je Interactieve TV: Menu > On Demand > Pluspakket > Films > Alle Films

Bekijk de films via het Pluspakket

Wil je nóg meer films, series en zenders zien? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier. Via de app van Interactie TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop.

Voor slechts €9,99 per maand voeg je het Pluspakket gemakkelijk toe aan je Internet en TV pakket. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Meer over het Pluspakket

Gerelateerde artikelen