Maak kennis met de Samsung Galaxy S10, de S10 Plus en S10e

Samsung heeft onlangs de Galaxy S10, de Samsung Galaxy S10 Plus en de Samsung Galaxy S10e geïntroduceerd. Met deze pareltjes wil het merk in 2019 de smartphone markt gaan veroveren. De mobiele toestellen bieden nog meer mogelijkheden dan de Samsung Galaxy S9 van vorig jaar. In dit blog zet ik een paar hoogtepunten van de nieuwe Samsung telefoons op een rij. Liever een video kijken? Een van onze klanten mocht als eerste de Samsung toestellen vasthouden!

De nieuwe telefoons van Samsung, de Samsung Galaxy S10, de Samsung Galayx S10 Plus en de Galaxy S10e hebben dit jaar verschillende nieuwe mogelijkheden. Bijvoorbeeld geavanceerde gezichtsherkenning, een vingerafdruk scanner onder het scherm, en een driedubbele camera. De randen van het toestel zijn nog dunner en de telefoons hebben een Cinematic Infinity Display. Dat betekent dat het scherm geweldige kleuren heeft en jij jouw video's en series op een indrukwekkende wijze kunt bekijken.

Hoe groot zijn de Galaxy S10 en Galaxy S10+ en S10e?

De Samsung Galaxy S10 heeft een 6,1 inch randloos Super AMOLED-scherm. De Samsung Galaxy S10+ is iets groter met een 6,4-inch randloos Super AMOLED-scherm. Het kleinste toestel van de drie is de S10e met een 5,8-inch Super AMOLED-scherm. De telefoons zijn voorzien van een edge-to-edge design, dat betekent dat je het hele scherm kan gebruiken. Het mooie aan het scherm is dat de Samsung geen notch meer aan de bovenzijde heeft. De camera aan de voorkant zit namelijk in een gaatje aan de bovenzijde.

Revolutionaire foto’s maken met de Samsung S10 en S10+ en S10e

Een van de belangrijkste redenen waarom mensen kiezen voor een telefoon, is de camera. De camera's van de Galaxy S10, S10+ en S10e mogen revolutionair genoemd worden! De S10 heeft aan de voorzijde een superselfie camera van 10 megapixel. Aan de achterkant een triple camera van 12+12+16 megapixels. Met de Galaxy S10 Plus beschik jij aan de voorkant over een nog betere selfie camera van 10+8 megapixel. Aan de achterkant van de Plus zit een triple camera  van 12+12+16 megapixels. De S10e heeft aan de voorzijde een superselfie camera van 10 megapixel en aan de achterkant een camere met 12+16 megapixel.

Met deze moderne camera’s maak je geweldige selfies en foto's, bijvoorbeeld met een blurred achtergrond. Ook video's maken doe je in een handomdraai, uiteraard in Ultra HD-kwaliteit.

Veilig je Samsung toestel ontgrendelen

Veiligheid is tegenwoordig een van de belangrijkste onderwerpen, want stel je voor dat iemand er met jouw gegevens vandoor gaat. Gelukkig komen er steeds meer slimme oplossingen om je telefoon te beveiligen. De Samsung Galaxy S10 en S10+ hebben bijvoorbeeld een Ultrasone vingerafdruk scanner om je telefoon te ontgrendelen. Een wat?! Een vingerafdrukscanner achter het scherm, die werkt met ultrasoon geluid om de vingerafdruk in kaart te brengen. Superslim toch? Bij De S10e maakt Samsung gebruik van een andere techniek, hier zit de scanner dan ook aan de zijkant. Daarnaast bieden de telefoons ook gezichtsherkenning, zodat jij als enige bij je data kan.

Benieuwd naar nog meer mogelijkheden?

Ben jij toe aan een nieuwe telefoon en ben je door de bovenstaande mogelijkheden nieuwsgierig geworden? Op onze website vind je alle details, mogelijkheden en veel gestelde vragen over de Samsung Galaxy S10, de Samsung Galaxy S10+ en de Samsung Galaxy S10e.

Bekijk alle Samsung telefoons

Gerelateerde artikelen