Series in het Pluspakket

Elke maand doen wij een greep uit het aanbod van het Pluspakket en zetten we de beste series voor je op een rijtje. Je kijkt ze On Demand met het Pluspakket die je maandelijks gemakkelijk aan- of uitzet via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV.

American Housewife (seizoen 1 t/m 4)

In deze Amerikaanse comedyserie volgen we Katie Otto, de ‘huisvrouw’ uit de titel. Zij is gelukkig getrouwd en moeder van 3 kinderen. Het gezin verhuist naar het stadje Westport, waar alles en iedereen perfect lijkt. Katie probeert zichzelf en haar gezin staande te houden in een omgeving van rijke, arrogante en pretentieuze huisvrouwen en dat levert de nodige hilarische situaties op… Vier seizoenen van ‘American Housewife’ zijn nieuw toegevoegd aan het Pluspakket.

The Young Pope (seizoen 1)

Jude Law speelt in deze serie de jongste en eerste Amerikaanse paus in de geschiedenis. Hij trekt de bestaande tradities en praktijken van het Vaticaan in twijfel en leidt de kerk in een nieuwe, conservatieve richting. ‘The Young Pope’ toont de strijd tussen de enorme verantwoordelijkheid als hoofd van de Katholieke kerk en de dagelijkse problemen van een gewone man die tot paus werd verkozen.

The Fall (seizoen 1 t/m 3)

Twee jagers. De één jaagt op vrouwen, de ander op hem. In The Fall zien we Gillian Anderson als een kille detective die jacht maakt op een seriemoordenaar, gespeeld door Jamie Dornan (inderdaad, die knapperd uit de ’50 Shades’ films), die zich voordoet als familieman. Wat volgt is een waar kat-en-muisspel. Zal het detective Gibson lukken om Belfast te redden van deze charmante engerd?

Nog geen Pluspakket?

Wil je deze en vele andere series, films en zenders kijken? Kies dan voor het Pluspakket. Je zet het Pluspakket makkelijk aan via MijnKPN of via het menu op je TV. Het pakket is maandelijks opzegbaar.

Meer over het Pluspakket
  1. Druk op 'Menu' op je witte afstandsbediening
  2. Ga met de pijltjes naar 'Service' en druk op 'OK'
  3. Kies het 'Pluspakket' en druk op 'OK'
  4. Voer je pincode voor TV in en druk op 'OK'

Het Pluspakket wordt nu toegevoegd en je ontvangt een e-mail met een bevestiging.

Opgelet: heb je geen 'Service' in je tv-menu? Dan heb je ons nieuwste tv-menu en vind je deze optie onder instellingen > zenderpakketten.

Gerelateerde artikelen