OPPO Reno8 5G series op een rijtje

Ben jij toe aan een nieuwe telefoon en ben je je aan het oriënteren op welke het dan moet worden? Neem dan een van de nieuwe telefoons uit de OPPO Reno8 Series zeker mee in je overweging! De twee nieuwe modellen met vernieuwde camera’s, een extra dun design en een batterij die een heel weekend Lowlands zou overleven behoren zeker op je lijstje als je op zoek bent naar een nieuwe mobiele telefoon.

OPPO Reno8 5G

Het lijstje van upgrades van de OPPO Reno8 5G is lang. Voor het gemak verdelen we ze onder per onderdeel. Wat je kunt verwachten? Upgrades op het gebied van camera, batterij, design en performance. Sit back, relax and enjoy the ride!  

Camera

De camera van de OPPO Reno8 5G is uitgerust met de 50MP Sony IMX766 en IMX709 sensoren. Dit betekent dat de camera een betere bewegingsrange heeft en tot wel 60% scherpere selfies maakt wanneer er weinig licht is. Hou je van foto’s met een bokeh-effect? Dan maakt deze nieuwe update je ook blij: het ‘Bokeh Rendering Algorithm’ zorgt voor een dromerig effect wanneer je een foto in portretmodus schiet.  

Ben jij meer van het fotograferen in de avond? Met de Turbo RAW die is toegevoegd aan de camera van de Reno8 5G krijg je duidelijkere foto’s in het donker en daarnaast wordt de foto ook tot 40% sneller gemaakt. Word jij pas echt blij van het maken van video’s, dan ga jij helemaal uit je dak met de Ultra Night- en HDR Video functie, die zowel overdag als ‘s avonds voor het best mogelijke beeld zorgt. Daarnaast kun je ook los gaan met verschillende functies zoals de Slow-Motion, die de video 32x kan vertragen, of de Hyperlapse mét anti-shake algoritme – voor beelden die zo thuis kunnen horen in een bioscoop.  

Dit zijn de beste smartphonecamera’s van het moment.

Vernieuwd design

Dan het design van de OPPO Reno8 5G: gestroomlijnd, naadloos en zo ontworpen dat de camera in het design wegvalt. Erg fijn, want zo is de kans dat er stof in de cameralens komt een stuk kleiner. Daarnaast is het design ultra licht en dun. De telefoon is slechts 7.67 mm dik en weegt 179 gram en ligt daardoor perfect in je hand. Wel zo fijn als je ‘m elke dag gebruikt. De OPPO Reno8 5G komt in de kleuren Shimmer Gold en Shimmer Black en is voorzien van de OPPO Glow Technology: miljoenen stukjes kristal die voor een prachtig effect zorgen en daarnaast eventuele vingerafdrukken naar de achtergrond laten verdwijnen.  

Langere batterijduur

De OPPO Reno8 5G is voorzien van een 80W SUPERVOOC batterij, de snelste oplaadtechnologie binnen Reno-telefoons. Dit betekent dat de telefoon binnen 10 minuten voor 50% is opgeladen en binnen een half uur helemaal vol is. Niet ellenlang wachten dus, maar even 30 minuten wachten en weer door met je dag. Maar kan dat wel goed zijn, vraag je je af? De Battery Health Engine zorgt ervoor dat dit snelle laden geen schade toebrengt aan de batterij van je telefoon en garandeert daarnaast dat de batterij van de telefoon pas rond de 80% zit na 1600 laadbeurten. In vergelijking met andere telefoons is dit de helft langer. Snel opladen en een gezonde 4500 mAh batterij, die een hele dag intensief gebruik aan kan. De OPPO Reno8 5G bewijst dat het mogelijk is.

Verbeterde performance  

Alles leuk en aardig, maar de performance is natuurlijk ook belangrijk – je wil wel op je telefoon kunnen vertrouwen. Dat zit bij de OPPO Reno8 wel goed. De MediaTek Dimensity 1300 SOC zorgt voor snelheid, waarbij de 8GB RAM met mogelijkheid om 5G uit te breiden ervoor zorgt dat je al die foto’s en filmpjes zorgeloos kunt opslaan. Daarnaast hoef je niet bang te zijn dat de Reno8 te heet wordt: het VC Liquid Cooling System zorgt ervoor dat jouw mobiele telefoon het hoofd koel houdt.  

Speel je graag games op je telefoon? Dan weet je dat reacties in een split second belangrijk zijn. Daarom is de OPPO Reno8 5G voorzien van een 1000 Hz Ultra Touch Response, zo kom je moeiteloos door alle levels heen. Daarnaast kunnen games in de achtergrond worden geupdate, zonder dat jij daarop moet wachten. Dat is nog eens win-win!

De beste low budget telefoons op een rijtje 

De OPPO Reno8 Pro 5G  

OPPO Reno8 Pro 5G  

Als je denkt dat dit alles uit de koker van OPPO is, dan heb je het mis. Naast de OPPO Reno8 5G, is namelijk ook de OPPO Reno8 Pro 5G uitgekomen. Al het goede van de Reno8 5G, maar nog een schepje erbovenop.  

Camera 

De OPPO Reno8 Pro 5G is uitgerust met de MariSilicon x Imaging NPU, die tot wel 18 biljoen uitvoeringen per seconde kan doen. Dit maakt foto- en videografie van het hoogste niveau mogelijk, vooral bij weinig licht en tegenlicht. Eigenlijk floreert de camera van de OPPO Reno8 Pro 5G juist bij deze omstandigheden, want je zult zien dat video’s die je ‘s avonds of ‘s nachts bij weinig licht of overdag met tegenlicht maakt alsnog helder en gedetailleerd zijn. De superhelden die dit allemaal mogelijk maken? De drie camera’s die de OPPO Reno8 Pro 5G rijk is: een 50MP Sony hoofdcamera met IMX766-sensor, een 8MP camera en een 32MP Sony IMX709 met uniek kleurenfilter.  

Design 

Het design van de Reno8 Pro heeft een nieuw ontwerp met platte randen, die de telefoon een moderne look geeft. Daarnaast zit de camera geïntegreerd in de achterkant van de telefoon, wat voor een gestroomlijnde ervaring zorgt met naadloze overgangen. Daarnaast is de OPPO Reno8 Pro 5G de dunste Reno ooit, met een dikte van 7.34 mm en een gewicht van 183 gram. Ga jij voor een klassieke Glazed zwarte kleur, of zoek je het avontuur op met Glazed groen?  

Eigenlijk raken we niet uitgepraat over de OPPO Reno8 Pro 5G, want ook het scherm verdient aandacht. Het display bestaat namelijk uit een hoogwaardig 6,7-inch AMOLED-display met veel high end functies zoals 120Hz, 10-bit kleurdiepte (met meer dan 1 miljard kleuren) en HDR10+.  

Performance

De OPPO Reno8 Pro 5G heeft een MediaTek-chip, snelle opslag en een toonaangevend koelsysteem. Dit koelsysteem omvat een grotere dampkamer en een uniek ultra-geleidend grafiet om de telefoon beter te koelen, zelfs onder zware omstandigheden. Zware taken, zoals langdurig gamen of urenlang een serie kijken zijn voor de OPPO Reno8 Pro 5G geen probleem dankzij een consistente frame rate en PUBG 90 Hz Refresh Mode.  

Beveiliging 

Veiligheid is alles en de OPPO Reno8 Pro 5G weet dit als geen ander. De telefoon helpt voorkomen dat gevoelige informatie aan andere wordt blootgesteld wanneer er geschakeld wordt tussen apps. Het uitschakelen van de telefoon kan alleen als er een wachtwoord wordt ingevoerd, zodat dieven je OPPO Reno8 Pro 5G niet van de radar kunnen halen. Daarnaast is de telefoon uitgerust met een anti-pieptoonmelding: als de telefoon doorheeft dat iemand anders naar je telefoon staart wanneer je een melding krijgt, wordt de gedetailleerde inhoud verborgen. Geen meekijkers meer dus! 

Jouw ideale OPPO Reno8  

Beide OPPO Reno8 telefoons zijn ware superhelden. Snel, betrouwbaar en met een lange batterijduur zijn deze telefoons ideale buddies om mee te gaan in de snelheid van jouw leven. Voor welke OPPO Reno8 5G ga jij?  

Check hier de OPPO-telefoons van KPN.  

Gerelateerde artikelen