Beleef de ontknoping van de Eredivisie met ESPN bij KPN

Het voetbalseizoen 2021/2022 nadert het einde, maar er is nog genoeg om voor te spelen. Wie pakt de titel en welke ploeg degradeert? Je ziet het bij ESPN.

Titelstrijd

Aanstaande zondag is het om 16:45 uur weer tijd voor een topper in de Eredivisie. Feyenoord ontvangt in ‘de Kuip’ titelkandidaat PSV. En voor de ploeg van vertrekkend trainer Roger Schmidt telt er maar één ding: winnen. Je kijkt de wedstrijd op ESPN 2.

Er staat veel op het spel. Mocht PSV namelijk verliezen, dan kan Ajax om 14:30 uur in Alkmaar aftrappen voor de officiële kampioenswedstrijd. Bij een gelijkspel tussen Feyenoord en PSV is Ajax, vanwege het veel betere doelsaldo, officieus kampioen. Ajax moet daarvoor wel winnen van AZ. Dat wordt nog een hele opgave, want de thuisploeg zal strijden voor een goede uitgangspositie in de play-offs om Europees voetbal. Je ziet deze Noord-Hollandse derby vanaf 14:30 uur op ESPN 1.

Degradatiespook

De spanning in de Eredivisie is onderin pas helemaal te snijden. Cambuur lijkt veilig op plek dertien, maar daaronder is het bibberen. De onderste 3 ploegen, PEC Zwolle, Sparta en Willem II, staan allemaal op 26 punten.

Willem II speelt zaterdagavond om 20:00 uur tegen Heracles. Deze wedstijd bekijk je op ESPN 1. PEC Zwolle speelt op hetzelfde tijdstip thuis tegen het kwakkelende FC Utrecht, te zien op ESPN 3. Sparta heeft een licht voordeel want zij spelen pas om 21:00 uur. Zij spelen uit tegen FC Groningen. Schakel hiervoor naar ESPN 2.

Pure Energie Eredivisie Vrouwen

Ook bij de vrouwen is het spannend. FC Twente staat bovenaan, maar ook hier maakt Ajax kans op de titel. Zij staan op 3 punten achterstand en spelen zondag om 12:15 uur tegen het taaie PEC Zwolle. Deze wedstrijd bekijk je op ESPN 1.

Wil je de ontknoping op ESPN niet missen?

Wil je niets missen van de ontknopingen in het Nederlandse voetbal? Kies dan voor ESPN Compleet. Hiermee kijk je overal en waar je wilt naar live sport. Met ESPN Compleet krijg je 4 sportzenders met live voetbal en heel veel andere sporten. Met ESPN WATCH kijk je waar en wanneer je wilt. De 4 sportzenders zijn te vinden op kanaal 221 t/m 224.

Bekijk ESPN Compleet

Gerelateerde artikelen