Nu te zien op Disney+

Het aanbod van Disney+ is enorm. En het aantal films en series groeit iedere maand door. Deze 3 topseries komen eraan.

The Bear

De nieuwe komedieserie The Bear gaat over eten, familie, de sleur, de schoonheid van het gevoel van urgentie en de valkuilen. Terwijl de jonge chef-kok Carmy vecht om zowel The Original Beef of Chicagoland als zichzelf te veranderen, werkt hij samen met een onbehouwen keukenploeg die zich uiteindelijk ontpopt als zijn familie.

The Walking Final Season

In het laatste seizoen vindt Daryl Maggie en onze helden tijdens een moeilijke missie met Negan om de geheimzinnige Reapers te confronteren. Ondertussen moet Eugenes groep zich aanpassen aan de Commonwealth om hulp te krijgen voor Alexandria.

Candy: A Death in Texas

Candy Montgomery is een moeder en huisvrouw uit 1980 die alles had: een goede echtgenoot, twee kinderen, een mooi huis, ze kon zelfs allerlei zonden plannen en uitvoeren. Wanneer de geestelijke druk van het huishoudelijke leven haar tegen gaat staan, schreeuwt ze met haar daden om aandacht en vrijheid, totdat iemand tegen haar zegt dat ze moet zwijgen, met dodelijke gevolgen.

Bestel Disney+ nu bij KPN

Wil jij je ook onderdompelen in al het moois van Disney+? Bestel het dan op kpn.com/disneyplus, via je tv-menu of loop binnen in een van onze winkels. Activeer na het bestellen eerst Disney+. Daarna kan je het gebruiken. Ga hiervoor naar: kpn.com/disneyplusactiveren.

Bekijk Disney+

Gerelateerde artikelen