Nu te zien op Disney+

Het aanbod van Disney+ is enorm. En het aantal films en series groeit iedere maand door. In deze blog lees je wat je binnenkort kunt verwachten.

Lightyear

Lightyear’ is een sciencefiction-avontuur en het definitieve ontstaansverhaal van Buzz Lightyear. De held die de inspiratie gevormd heeft voor het speelgoed. De film volgt de legendarische space ranger die samen met zijn commandant en hun bemanning is gestrand op een vijandige planeet, 4,2 miljoen lichtjaar van de aarde. Terwijl Buzz een weg terug naar huis probeert te vinden door ruimte en tijd, wordt hij vergezeld door een groep ambitieuze rekruten en zijn charmante robotmetgezel Sox. De missie wordt verder bedreigd door de komst van Zurg, een imponerende aanwezigheid met een leger meedogenloze robots en een mysterieuze agenda.

She-Hulk: Attorney at Law

In 'She-Hulk: Attorney at Law' van Marvel Studios moet Jennifer Walters (Tatiana Maslany) - een advocaat die gespecialiseerd is in bovenmenselijke rechtszaken - haar gecompliceerde leven van een alleenstaande dertiger, die toevallig ook een supersterke groene reus is, zien vorm te geven. De comedyserie van negen afleveringen verwelkomt een groot aantal MCU-veteranen, waaronder Mark Ruffalo als Smart Hulk, Tim Roth als Emil Blonsky/the Abomination en Benedict Wong als Wong. She-Hulk: Attorney at Law is vanaf 18 augustus 2022 exclusief te zien op Disney+.

Andor

De serie Andor verkent een nieuw perspectief van de Star Wars-melkweg, waarbij de focus ligt op de reis van Cassian Andor en het verschil dat hij kan maken. De serie vertelt het verhaal van de ontluikende opstand tegen het Rijk en hoe mensen en planeten erbij betrokken raakten. Het is een tijdperk vol gevaar, bedrog en intriges waarin Cassian een voorbestemd pad inslaat om van hem een rebellenheld te maken.

Prey

Prey speelt zich af in de wereld van de Comanche-indianen in de vroege jaren 1700 en is het onvertelde verhaal van een jonge vrouw, een zeer bekwame krijger, die haar volk wanhopig wil beschermen tegen dreigend gevaar. Ze achtervolgt en confronteert haar prooi, die een hoogontwikkeld buitenaards roofdier blijkt te zijn met een technisch geavanceerd arsenaal, wat resulteert in een wrede en angstaanjagende krachtmeting tussen de twee tegenstanders.

Meer over Disney+

Benieuwd wat Disney+ allemaal te bieden heeft? Op onze Disney+ pagina leggen we uit wat je kunt kijken en hoe je Disney+ bestelt.

Bekijk Disney+

Gerelateerde artikelen