Kijk nu nóg makkelijker Netflix via KPN

Kleine kans dat je er nog nooit van hebt gehoord en grote kans dat je er zelf ook een abonnement op hebt: Netflix. De streamingdienst veranderde voorgoed hoe wij naar films en series kijken. Met een aanbod van bijna 5000 films en series (en zelfs rond de 50.000 als je de losse afleveringen bij elkaar optelt!) is Netflix een waar begrip in ons land. Wist jij dat je via KPN heel eenvoudig naar Netflix kunt kijken? Maar wat kun je dan allemaal zien op Netflix? Eigenlijk te veel om op te noemen! Als je een Netflix-abonnement hebt, kun je namelijk onbeperkt film en series bekijken. En zoals we hierboven al aangaven, zijn dat er best veel. Om je een beetje te helpen geven wij je zes tips die de moeite waard zijn om te bekijken in september:

Sex Education (seizoen 3)

Eindelijk verschijnt ‘ie dan: het langverwachte derde seizoen van ‘Sex Education’! In deze populaire Britse serie volgen we de al dan niet seksuele avonturen van de scholieren op Moordale. De moeder van Otis is sekstherapeut en hoewel dat natuurlijk lekker ongemakkelijk kan zijn, besluit Otis samen met zijn vriendin Maeve, op wie hij stiekem verliefd is, om (tegen betaling) ook seksadvies op school te geven. Ook al heeft hij zelf nou niet echt ervaring… In het derde seizoen is er een nieuw schoolhoofd, die moet proberen om alles in betere banen te leiden. Of dat gaat lukken, zie je vanaf 17 september.

 

La Casa de Papel (seizoen 5, deel 1)

Het doek valt voor deze enorm succesvolle Spaanse serie. Het laatste seizoen is opgedeeld in twee delen, waarvan het eerste deel op 3 september verschijnt. En het belooft spectaculair te worden, want wat ooit begon als een roof, lijkt nu te veranderen in een oorlog. Er komt namelijk een nieuwe vijand aan: het leger…

The Kissing Booth 3

Natuurlijk raden we het wel aan om eerst deel 1 en 2 te kijken, als je dat nog niet hebt gedaan. In deze filmreeks voor tieners volgen we de romantische perikelen van Ellen. In het derde en laatste deel moet ze een belangrijke beslissing nemen: verhuist ze naar de andere kant van het land met haar vriendje Noah, of komt ze haar belofte na en kiest ze voor dezelfde universiteit als haar beste vriend Lee? Of kiest ze toch voor haarzelf?

Cobra Kai

Deze serie is voor mensen met nostalgische gevoelens; ‘Cobra Kai’ is namelijk gebaseerd op de populaire ‘Karate Kid’-films. Jaren na hun laatste wedstrijd in 1984 kruisen Johnny Lawrence en Daniel LaRusso (ook in de serie weer gespeeld door William Zabka en Ralph Macchio) elkaar weer, maar de rivaliteit is er niet minder om geworden. Inmiddels zijn er drie seizoenen van deze serie op Netflix te zien.

Wish Dragon (De Wensdraak)

Ook voor de kinderen is er genoeg leuks op Netflix te vinden. Zoals bijvoorbeeld ‘Wish Dragon’ (of in het Nederlands ‘De Wensdraak’), een animatiefilm over de arme jongen Din die indruk wil maken op een meisje dat iets te hoog gegrepen voor hem is. Op een dag stuit hij op een oude theepot waarin de magische draak Long verstopt zit. Hij schenkt Din drie wensen… Het verhaal klinkt misschien bekend (‘Aladdin’, iemand?), maar dat maakt deze familiefilm er niet minder vermakelijk om.

Vivo

Ook de vrolijke, muzikale film ‘Vivo’ is een leuke om met de hele familie te bekijken. We volgen een schattige kinkajoe (ook wel ‘rolstaarbeertje’ genoemd; een soort kruising tussen een aapje en een beertje) die op avontuur gaat om een liefdeslied aan een bekende zangeres af te leveren voor een oude vriend. Een lief beestje in de hoofdrol, vrolijke muziek, mooie animatie: wat wil je nog meer?

 

Zo kijk je Netflix via KPN TV

Met één druk op de knop kijk je naar alle content van Netflix via je KPN tv-ontvanger. En met de handige afstandsbediening kun je snel jouw favoriete films en series opzoeken. Met het ruime aanbod kunnen we het ons bijna niet voorstellen, maar wil je toch even een pauze van Netflix? Je kunt je abonnement maandelijks aan en uit zetten. Dit regel je allemaal in MijnKPN. Daarnaast betaal je je Netflix-abonnement via de KPN-factuur. Zo hou je alles makkelijk en overzichtelijk op één plek!

En dat is nog niet alles: als je Internet, Mobiel en Netflix combineert, krijg je elke maand 5 euro korting. Ook als je al Netflix hebt.

 

Met deze kijktips kom je hopelijk wel even vooruit. En anders kun je altijd nog de shuffle-functie van Netflix zelf gebruiken, waarmee de streamingdienst automatisch iets voor je afspeelt gebaseerd op je kijkgedrag. Handig, toch?

Gerelateerde artikelen