Kijk Money Heist: Korea – Joint Economic Area op Netflix

Kort geleden verscheen op Netflix het vijfde en laatste seizoen van La Casa de Papel. Maar we hebben goed nieuws de vele fans van de serie. Want op Netflix is nu Money Heist: Korea – Joint Economic Area uitgekomen. Dit is een Koreaanse spin-off in een nieuw jasje.

Er zijn misschien veel overeenkomsten tussen de 2 series, maar ze zijn zeker niet hetzelfde. Money Heist: Korea speelt zich af op de grens tussen Noord- en Zuid-Korea. Het is geen geheim dat deze 2 landen geen vrienden van elkaar zijn. Toch is er een gebied waar de twee economieën van de landen samenkomen: de Joint Economic Area. Een gebied vol spanningen en héél veel geld. En die combinatie is bijzonder interessant voor criminelen.

De overval

Net als in de Spaanse versie, draait Money Heist: Korea om dieven die elkaar niet kennen. Ze zijn bij elkaar gebracht door een genie die bekendstaat als ‘De Professor’. De groep overvallers, die bestaat uit Noord- en Zuid-Koreanen, overvalt de munt. Dit is een enorm bankkantoor waar ze maar liefst 4 biljoen Koreaanse won (bijna 3 miljard euro) uit de kluis willen stelen.

Omdat beide Korea’s door de bankroof geraakt worden, krijgt de bende van De Professor beide landen achter zich aan. De roof is tot in de puntjes voorbereid, maar de spanningen tussen de overvallers en de gijzelaars lopen steeds verder op. Het is aan de politievrouw Seon Woojin om ervoor te zorgen dat de roof niet uitdraait op een bloedbad. Gaat het de bende lukken om de grootste roof aller tijden te plegen? Beleef het in Money Heist: Korea, nu te zien op Netflix.

Kijk Netflix bij ons

Benieuwd naar deze serie, maar heb je nog geen Netflix? Regel het makkelijk zelf. Kies KPN Internet en bestel Netflix er meteen bij. Ben je al klant bij ons? Dan voeg je Netflix makkelijk toe via MijnKPN. Op die manier kijk je Netflix gewoon op je tv-ontvanger en betaal je via onze factuur.

Bekijk Netflix

Gerelateerde artikelen