Help jij mee de natuur te beschermen met Love Nature?

Een uniek initiatief van natuurzender Love Nature (te vinden op kanaal 34) in samenwerking met KPN. Met Love Nature Gives Back delen we de liefde voor de natuur en gaan we deze ook helpen beschermen, dankzij een speciale actie.

Dit initiatief komt ten goede aan organisaties die helpen bij het behoud van bedreigde natuurgebieden en diersoorten. Het initiatief valt samen met een hagelnieuw seizoen van ‘Malawi Wildlife Rescue’, dat iedere zaterdagavond wordt uitgezonden op de zender Love Nature.

In ‘Malawi Wildlife Rescue’ reizen we af naar de frontlinie in het Afrikaanse land, waar de dreiging in talloze gedaantes komt. Het kappen van bossen, milieuvervuiling en stropers. Ook neemt seizoen 2 je mee naar extra beschermde gebieden, zoals ‘Thuma Forest Reserve’, ‘Nkhotakota Wildlife Reserve’ en ‘Kasungu National Park’.

Zie het resultaat

Dankzij dit initiatief kun jij als kijker doormiddel van donaties helpen bij deze broodnodige strijd. Vervolgens zie je in het programma hoe de donaties een hele belangrijke bijdrage leveren. Donateurs maken bovendien kans op een schitterende reis naar een van de locaties uit de show. Een uniek en interactief project. Wil je meer lezen of nu alvast doneren? Kijk dan hier.

Gerelateerde artikelen