Muziekzender in het Pluspakket: MTV Music 24

MTV Music 24 is dé zender voor iedereen die van muziek houdt met de vetste muziekvideo's en populairste tracks. Je kijkt en luistert het non-stop! Ook ben je op de hoogte van wat hot and happening is in de muziekwereld.

Non-stop muziek voor iedereen

Voor 24/7 non-stop muziek moet je bij MTV Music 24 zijn! De zender ging in 2011 van start nadat TMF Nederland stopte als muziekzender. Deze zender was al jarenlang actief op de Nederlandse televisie. Vanaf 2011 ging het bergafwaarts met TMF Nederland. In de eerste maanden deelde de zender de zendtijd met andere zenders zoals Comedy Central. Later werd bekend dat TMF Nederland niet meer verderging. Nu kijk je MTV Music 24 met het Pluspakket op kanaal 110.

Populaire hitlijsten op MTV

Op kanaal 110 luister en kijk je naar de grootste hits met MTV Music 24 binnen verschillende hitlijsten. Met diverse genres en stijlen is er een groot aanbod beschikbaar voor iedereen! Eenvoudig luister je naar de populaire hitlijsten zoals; Official Countdowns en de Official UK Charts. Welke is jouw favoriet?

Alles uit de muziekwereld

Met MTV Music 24 hoef je niets te missen uit de muziekwereld. Gemakkelijk kijk je met de zender naar MTV Live At The Festivals of MTV Live Sessions. Keuze genoeg dus voor iedereen. Je hoeft je niet meer te vervelen!

Bekijk deze zender met het Pluspakket

Wil je nóg meer films, series en zenders zien? En ben je benieuwd naar MTV Music 24? Kies dan voor het Pluspakket. Je voegt het Pluspakket eenvoudig toe vanaf €9,99 per maand. Daarmee krijg je ook toegang tot de KPN TV app die je kunt gebruiken op verschillende apparaten. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Pluspakket aanzetten op je TV

  1. Druk op "Menu" op je witte afstandsbediening

  2. Ga met de pijltjes naar "Service" en druk op "OK"

  3. Kies het Pluspakket en druk op "OK"

  4. Voer je pincode voor TV in en druk op "OK"

  5. Het Pluspakket wordt nu toegevoegd en je ontvangt een bevestiging per e-mail

  6. Doorloop dezelfde stappen als je het Pluspakket wilt uitzetten

Activeren van het zenderpakket kan tot 15 minuten duren. Zie je 'm daarna niet?
Maak de TV ontvanger van KPN stroomloos en start 'm dan opnieuw op.

Gerelateerde artikelen