LG V60 ThinQ 5G Dual Screen: supersnelle telefoon met extra scherm

Double trouble! De LG V60 ThinQ 5G Dual Screen is nu beschikbaar bij KPN. Een bijzonder toestel, want dankzij een uniek hoesje heeft deze supersnelle toptelefoon een tweede scherm. Met dit dubbele scherm is jouw LG de perfecte werktelefoon en kun je tegelijkertijd streamen én appen. Oh, en hij ondersteunt als een van de eerste telefoons ook nog eens ons toekomstige 5G-netwerk. Life’s Good, let’s meet!

Aangenaam! Dit is de LG V60 ThinQ 5G

De V60 ThinQ 5G Dual Screen is een van de toptelefoons van LG voor 2020. Deze krachtpatser is een van de eerste telefoons die 5G-internet ondersteunt. Leuk weetje: de 5G-chip ontwikkelde de Koreaanse fabrikant samen met KPN. Zodra ons 5G-netwerk aan gaat, heb je met de LG V60 ThinQ 5G als eerste toegang tot dit hypersnelle mobiele internet. En het mooie is: de V60 ThinQ 5G heeft allerlei voordelen die dan extra goed uit de verf komen.

Tweede scherm LG V60 ThinQ 5G dankzij gratis uniek hoesje

Gebruik jij straks jouw LG V60 ThinQ 5G met één of twee displays? Aan jou de keuze. Bij de telefoon krijg je namelijk gratis een hoesje met daarin een tweede scherm. Deze cover doet dus meer dan alleen je telefoon beschermen. Net als het ‘gewone’ scherm is het tweede display met 6,8 inch lekker groot.

Met dit grote tweede scherm krijgt je telefoon twee keer zoveel mogelijkheden. Denk aan streamen op het ene scherm en lekker appen met je vrienden op het andere. Of tijdens het uitwerken van een werkmail tegelijkertijd de aantekeningen checken die je nodig hebt om de mail te schrijven. Handig, toch?

Kraakheldere schermkwaliteit dankzij OLED schermtechnologie

De displays hebben nog een paar voordelen voor je in petto. Zo gebruiken ze de kwalitatief zeer hoogstaande OLED-schermtechnologie. Het fijne hieraan is dat de schermhelderheid hoger is dan bij LCD, de schermtechnologie van de meeste andere telefoons. Ook is de kleurweergave feller en is zwart ook écht zwart. Dat komt omdat de pixels die zwart moeten tonen dan uitgaan. Extra voordeel: hierdoor is browsen en appen in de donkere modus extra zuinig voor de batterij.

De gebruikte technologie is het neusje van de displayzalm. Hoe zit het met de andere eigenschappen van de twee schermen? Ze hebben een hoge Full HD+-resolutie van 2460x1080 pixels. Films en series stream je hierdoor in superscherpe kwaliteit en bij games zie je mooi alle details. Ook fijn is de breedbeeld schermverhouding van 20,5:9. Hierdoor heb je tijdens het streamen niet van die dikke zwarte randen boven en onder het beeld. Mooie extra.

Filmen in 8K: hoogste opnamekwaliteit ooit

De LG V60 ThinQ 5G is beregoed in beeld en dat zie je ook terug in de camera’s. Drie stuks heeft ‘ie maar liefst aan de achterkant. Die maken foto’s in 64 en 13 megapixel en de derde camera is een Time of Flight-camera. Zijn specialiteit? Portretfoto’s en close-ups met mooie scherptediepte. Oftewel, een mooi bokeh-effect!

De andere twee camera’s maken snel foto’s en leggen daarbij ook goed details vast. Hierdoor zijn de resultaten zeer realistisch. Het uitprinten waard dus. Filmen? Daarin gaat LG met de V60 ThinQ 5G next-level. Deze topper filmt namelijk in de hyperhoge 8K-resolutie. Daarmee blijft écht geen detail onopgemerkt en kom je na een festival altijd met mooie beelden thuis. Extra voordeel is de optische beeldstabilisatie, die het trillen van je hand onderdrukt en daarmee zorgt voor extra stabiele opnames.

Geluidssensatie: altijd kippenvel met ASMR-opnames

Ken je dat gevoel? Op het einde van de knipbeurt gaat de kapper met de tondeuse langs je oren om de laatste haartjes mee te pakken. Het resultaat… kippenvel! Die gevoelssensatie heeft een naam: autonomous sensory meridian response, oftewel ASMR. Bijzonder is dat je dit gevoel zelf ook kunt opwekken met bepaalde geluiden. Precies dat is iets bijzonders dat de LG V60 ThinQ 5G kan.

Met deze telefoon kun je namelijk ASMR-opnames maken. Bij deze geluidsopnames worden omgevingsgeluiden gedempt en wordt het geluid dat jij wilt opnemen optimaal opgeslagen. Zo kun je geluiden creëren die voor kippenvel zorgen. Een bijzondere extra van de V60 ThinQ 5G.

Belangrijke LG V60 ThinQ 5G specificaties

Met deze toptelefoon van LG bepaal je zelf of je één of twee displays gebruikt en maak je altijd in de beste kwaliteit video’s. De V60 ThinQ 5G heeft nog meer in zijn mars en dat komt door zijn uitstekende specificaties.

Krachtige processor en veel opslaggeheugen

Het kloppend hart van dit topmodel is de supersnelle Snapdragon 865-processor. Deze chipset heeft met een maximale kloksnelheid van 2,84 GHz bijzonder veel rekenkracht. Zo starten apps meteen op en hapert de telefoon geen moment. Schakelen gaat supersnel dankzij de 8 GB aan werkgeheugen. Opslaggeheugen? Heeft deze topper met standaard 128 GB ook meer dan genoeg. Dit kun je eventueel nog uitbreiden met een MicroSDXC-kaart. Handig als je vaak in 8K filmopnames maakt.

LG V60 ThinQ 5G: grote batterij en militaire standaard

Andere voordelen van de LG V60 ThinQ 5G specificaties zijn er ook. De batterij is met een inhoud van 5000 mAh bijvoorbeeld enorm. Ook is de telefoon goed beveiligd. Dit is te danken aan een onzichtbare vingerafdruksensor onder het scherm. Een groot pluspunt is dat de telefoon militaire MIL-STD-801G standaard heeft. Hij is daarmee valbestendig vanaf anderhalve meter hoogte op triplex. De telefoon kan dus tegen een stootje. Bovendien is ‘ie stof- en waterdicht dankzij het IP68-certificaat. Hiermee is bewezen dat de telefoon voor 30 minuten anderhalve meter onder water kan. Geen stress als ‘ie per ongeluk dus in het water valt.

LG V60 ThinQ 5G exclusief verkrijgbaar bij KPN

KPN hielp LG mee aan de ontwikkeling van de supersnelle V60 ThinQ 5G. Daarom is ‘ie nu exclusief bij ons verkrijgbaar. 

Gerelateerde artikelen