5 tips voor de leukste Valentijnsfilms

We kunnen allemaal wel een beetje extra liefde gebruiken in deze tijd. Daarom geven wij je tips voor de meest romantische Valentijnsfilms. Ga lekker op de bank zitten, met een bak ijs bijvoorbeeld. Er zitten zelfs drie mooie titels van eigen bodem bij.

All you need is love

Wat dacht je bijvoorbeeld van ‘All You Need Is Love’? Inderdaad, gebaseerd op het populaire televisieprogramma met Robert ten Brink als Dr. Love. Maar in deze film heet hij Maarten ter Horst, gespeeld door Fedja van Huêt. De beroemde kerstspecial moet weer voorbereid worden, maar na de dood van zijn vrouw heeft Maarten niet meer zo’n zin in al dat liefdesgeluk. Hij besluit hij z’n spullen te pakken… Als dat maar goed komt!

Bella Donna’s

Een mooie film over liefde, maar ook over vriendschap, is ‘Bella Donna’s’. Na de dood van hun vriendin besluiten drie vrouwen haar bucketlist uit te voeren. Op die lijst staat ook het vinden van de ware liefde, maar dat blijkt nog niet zo makkelijk…

Hartenstraat

Of kijk naar ‘Hartenstraat’, met meerdere romantische verhaallijnen. In de Negen Straatjes in Amsterdam, waar de film zich afspeelt, lijkt iedereen op zoek naar liefde. Behalve Daan, die met zijn dochter woont en een eigen zaak runt. Zijn buurvrouw Katje ziet hem wel zitten, maar dat lijkt niet wederzijds… Hoeveel bekende acteurs tel jij?

Love and Honor

Niet zo’n zin in een Nederlandse film? Kies dan voor het romantische ‘Love and Honor’, gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Twee soldaten moeten tijdens de oorlog in Vietnam kiezen tussen de liefde voor hun vaderland en de liefde voor hun vrouwen. Met in de hoofdrol Liam Hemsworth (het jongere broertje van Chris Hemsworth) en de Australische blondine Teresa Palmer, dus extra fijn om naar te kijken.

I hate Valentine’s Day

Of kijk naar ‘I Hate Valentine’s Day’. Genevieve heeft een eigen bloemenwinkel en doet dus vooral goede zaken rond Valentijnsdag. Maar zelf is ze niet zo van de de relaties en ware liefde; ze vindt daten veel leuker. Ze heeft zelfs een regel om hartenpijn te voorkomen: na vijf afspraakjes dumpt ze de man. Maar dan ontmoet ze Greg…

Of kijk gewoon naar alle films! Je vindt ze in het menu van je TV. Ga naar Films, kies voor Films Huren. Veel kijkplezier!

Gerelateerde artikelen