Goed en gezond eten doe je met njam!

Naast meer sporten is er natuurlijk dat andere welbekende voornemen: beter en gezonder eten. Ook daarvoor kun je terecht bij KPN: in januari kun je namelijk ook on demand gratis genieten van kookprogramma’s van de Vlaamse kookzender njam!.

Belgische wafels, Vlaamse friet, chocolade… De Belgen zijn echte Bourgondiërs. Maar ze weten ook zeker het één en ander over verantwoord eten! En om jou te helpen bij je goede voornemens zijn er een aantal programma’s exclusief en on demand te zien, wanneer het jou uitkomt.

Van ‘guilty’ naar ‘healthy’ pleasures

Als ‘meer bewegen’ ook onderdeel is van jouw goede voornemens-lijstje, dan is het programma ‘Sportfood’ iets voor jou. Hierin geven topsport diëtiste Stephanie Scheirlynck en njam!-chef Michaël Vrijmoed antwoord op vragen van sportieve kijkers. Stephanie vertelt welke ingrediënten iemand nodig heeft en Michaël stelt aan de hand daarvan een gerecht samen, dat hij samen met haar klaarmaakt.

In ‘Steffi’s Healthy Pleasures’ tovert Steffi Vertriest guilty pleasures om tot healthy pleasures. Zin een vette hap als je op de bank je favoriete serie aan het kijken bent? Steffi laat je zien hoe je een gezonder borrelhapje kunt maken, namelijk: kabeljauwcakes. Ook biedt ze gezondere alternatieven voor onder andere chips, chocopasta en snoep. Stuk voor stuk hartstikke lekker en guilt-free!

Dat Steffi een echte healthy foodie is bewijst ze ook met haar programma ‘De Gezonde Goesting’. Kijk dit programma als je wil afkicken van suiker, op zoek bent naar makkelijke manieren om meer groenten en fruit te eten of als je op zoek bent naar een gezond alternatief voor een cheeseburger. Ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes: alles komt voorbij. Daarnaast beantwoordt ze vragen van haar gasten, waardoor je naast kookadvies ook heel wat gezonde tips & tricks meekrijgt.

Kijk njam! op kanaal 39 of On Demand

De reguliere programmering van de Vlaamse kookzender njam! vind je op kanaal 39. Daarnaast kijk je in januari gratis, wanneer het jou uitkomt, naar ‘Sportfood’, ‘Steffi’s Healthy Pleasures’ en ‘De Gezonde Goesting’. Deze programma’s vind je On Demand bij ‘gratis films en series’. Veel kijk- en kookplezier!

Gerelateerde artikelen