Dit kijk je bij Ziggo Sport Totaal

Ben jij een liefhebber van sport? Bekijk dan het zenderpakket Ziggo Sport Totaal. Daar kan je terecht voor heel veel topsport op 6 verschillende zenders.

Zo kijk je tussen de raceweekenden door naar live voetbal of tennis. Maar ook kun je genieten van de beste sport uit Amerika, zoals Rugby. Lees hieronder meer over de sporten die worden aangeboden via Ziggo Sport Totaal en mis geen sportwedstrijd meer.

Racen

Bij KPN geniet je van veel verschillende raceklassen. Je volgt rechtstreeks de MotoGP, Formule 2, Formule 3, IndyCar, NASCAR, DTM, samenvattingen van de Formule 1 en nog veel meer. Bovendien kijk je ook documentaires en allerlei achergrondprogramma's, zoals het Race Cafe.

Voetbal uit Spanje en Italië

Wil je de prestaties volgen van onze Nederlandse toppers in het buitenland? Kijk dan het beste buitenlandse voetbal uit La Liga- of de Serie A-. Wil je ook niets missen van de Champions League? Kies dan het schakelprogramma met alle goals en hoogtepunten, of stem af op de topwestrijd die je helemaal live wilt zien. Daarnaast is er volop bekervoetbal te zien, zoals de Copa del Rey.

Golf

Naast alle Majors en de World Golf Championships kun je genieten van de European Tour, de PGA Tour, de Ryder Cup en de KLM Open. Het hele jaar door top golfwedstrijden.

Tennis, rugby en atletiek

Tennisfans hoeven niks te missen van de WTA Tour, de Fed Cup, de Davis Cup. Ook kijk je via Ziggo Sport naar alle keiharde rugbywedstrijden uit onder andere de Six Nations en Autumn Internationals. Atletiekfans kunnen de gehele Diamond League volgen.

Hoe kijk je Ziggo Sport Totaal bij KPN?

Je vindt de 6 zenders van het Ziggo Sport Totaal pakket op kanaal 233 tot en met 238. Nieuwsgierig geworden naar het Ziggo Sport Totaal pakket? Je leest er meer over via de onderstaande knop.

Meer over Ziggo Sport Totaal

Gerelateerde artikelen